• Acasa
 • 2.0
 • Avantajele butonului de share Merită Citit
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/07/merita2-960x600_c.png

Avantajele butonului de share Merită Citit


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Prin intermediul site-ului propriu, fiecare owner are multe de spus, iar ca să se facă auzit şi ca să se indexeze mai repede astfel încât să apară în motoarele de căutare, dă share link-urilor pe site-uri cu autoritate: Facebook, Twitter, site-uri de social bookmarking precum MeritaCitit.ro, etc. Despre Facebook s-a scris, despre Twitter la fel, aşa că azi voi prezenta butonul de share de la Merită Citit.

Acest buton are următoarele particularităţi:

Încurajează utilizatorii să adauge conţinutul nou de pe site pe Merită Citit, (unde va fi vizibil pentru prietenii lor şi ceilalţi membri ai comunităţii). Se va verifica automat dacă există deja conţinutul pe Merită Citit şi apar două posibilităţi: să adauge sau să voteze conţinutul (vizitatorii nu vor părăsi site-ul în perioada aceasta decât dacă îl închid ei manual).

Afişează în timp real numărul voturilor; dacă articolul are mai multe voturi, creşte încrederea cititorilor în competenţa editorului.

Alte avantaje ale comunităţii româneşti de social bookmarking

Citeste si...   eBloguri promoveaza eBloggeri de nota 10!

merita

Oferă link do-follow pe index şi no-follow pe titlul articolului, iar majoritatea categoriilor de pe Merită Citit au PR, iar DA este 30. Comunitatea are atât de multe categorii şi subcategorii optimizate SEO, încât este aproape imposibil ca articolul să nu se potrivească macăr într-una. În plus, dacă articolul conţine o poză şi se alege categoria Imagine, atunci se captează un thumbshot cu link do-follow către index şi titlul articolul ca title al pozei.

Butonul Merită are mai multe forme şi a fost adaptat pentru mai multe tipuri de platforme, de la WordPress, la Blogger şi Joomla, fără a se limita la acestea.

merita2

În concluzie, butonul Merită ajută editorii să-şi încurajeze cititorii la votarea articolelor de pe site. Cu cât mai multe voturi, cu atât mai multă încredere în conţinutul de pe site şi mai multă vizibilitate în comunitatea Merită Citit, care a depăşit 10.000 de membri .

 

3 Comentarii la articol

 • alex on Iul 23, 2014, 10:10:36

  Iti multumesc, Cristian, pentru acest articol. Sper sa inteleaga cititorii utilitatea unui buton de share romanesc.

  Raspunde lui alex
 • narcis on Iul 23, 2014, 22:46:42

  Eu folosesc Merita, de foarte mult timp, imediat cum s-au deschis daca nu ma insel si consider ca este un site de incredere si foarte util blogosferei. Felicitari pentru articol Cristian

  Raspunde lui narcis
 • Robert Codescu on Iul 31, 2014, 17:12:02

  OK am apăsat „Merită”, fiindcă am cont aici de când sunt pe eBloguri.ro !!! 🙂

  Raspunde lui Robert

Meniu