• Acasa
  • Blog
  • (P) Când spunem copilărie, spunem râsete, vise, fericire și mai ales JOCURI.
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/12/jocuri-online-960x600_c.png

(P) Când spunem copilărie, spunem râsete, vise, fericire și mai ales JOCURI.


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Copilăria. Etapa plină de amintiri plăcute din viața fiecărui om. Când spunem copilărie, spunem râsete, vise, fericire și mai ales JOCURI.

Amintirile legate de jocuri diferă de la o generație la alta. Îi putem auzi pe bunicii noștri ce au crescut la țară povestindu-ne de jocuri colective jucate în mijlocul câmpului sau prin pădure. Îi putem auzi pe părinții noștri, sau chiar noi ne putem aminti, de jocurile de pe maidan, în care alergam de zor, ne ascundeam, ne supăram că ”numărătoarea nu e corectă” și ne împăcam în următoarele clipe.

Generațile actuale însă se vor uita puțin ciudat la noi când le vom împărtăși aceste povești. Nu cred că am mai văzut pe stradă copii jucându-se elasticul în ultimii ani. Deși vremurile s-au schimbat, jocurile nu au dispărut, ci s-au adaptat noilor realități. Astfel, tehnologia avansată a reușit să își pună adânc amprenta asupra a ceea ce copiii din ziua de astăzi numesc ”jocuri”.

Citeste si...   Mașina este o investiție nu o cheltuială

În ultima perioadă Internetul a început să câștige o popularitate tot mai mare, iar în zilele noastre putem spune că ne este chiar indispensabil. Micuții noștri învață de mici cum să folosească un calculator/laptop/tabletă și pierd ore în șir distrându-se prin intermediul jocurilor online.

Nici nu e de mirare că sunt așa captivați, când Internetul ne pune la dispoziție o gamă atât de largă de jocuri online.Totul ține de preferințe: De la jocuri inspirate din basme, cu prințese și cavaleri, până la jocuri care îi ajută pe micuți să își dezvolte diferite abilități sau chiar simulează o realitate, cum ar fi condusul unei mașini.

Dacă e să ne gândim puțin, jocurile online ocupa printre primele locuri în topul motivelor pentru care folosim Internetul. Și când spun folosim, nu mă refer doar la adolescenți și copii. Ce adult ar putea rezista unui joc online cu o grafică atrăgătoare, ce trezește la viață copilul din el?

Meniu