• Acasa
  • Campanii
  • Casă pe structură metalică, casă cu garanție pe viață
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2018/10/Casă-pe-structură-metalică-casă-cu-garanție-pe-viață-960x600_c.jpg

Casă pe structură metalică, casă cu garanție pe viață


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
4

Trăim într-o perioadă în care domeniul construcției este în continuă dezvoltare. Pe piața construcțiilor există foarte multe materiale de construcții. Există materiale clasice, există lemn, există structuri metalice.


Oferta este variată. Dar oare pe care să o alegi? Grea întrebare. Răspunsul este unul destul de ambiguu dacă nu ți se oferă destule argumente în favoarea unui material.

În aceste vremuri în care cu greu mai crezi în ceva, există o firmă care vine cu argumente solide și cu o ofertă incredibilă.

Case Mexi propune tuturor celor care vor să-și construiască o casă modernă, ieftină și rezistentă, să aleagă structura metalică. De ce? Fiindcă o casă pe structură metalică are garanție pe viață.

Construirea unei case reprezintă un efort considerabil, atât în ceea ce privește munca, cât și în privința bugetului și timpului.

Deși foarte mulți cred că începerea unei case de la zero este aproape imposibilă în condițiile actuale, Case Mexi demonstrează contrariul. Specialiștii săi construiesc o casă la cheie în 90 de zile. Și nu o construiesc oricum, ci bine, folosind structuri metalice produse de ei.

Acum este foarte simplu și rapid să construiești o casă. Și nu orice fel de casă, ci una cu garanție pe viață.

Structurile metalice folosite la construirea casei sunt produse cu tehnologii inovatoare. Având în vedere că structurile de rezistență sunt din profile de ultimă generație, Casele Mexi sunt o alternativă rezistentă la cutremure și construită trainic, pentru a rezista mai multor generații.

Echipa acestei firme este una tânără și dinamică și cu toate acestea are experiență în proiectarea de case mai ieftine, asigurând fiecărui client garanția un proiect realist din punct de vedere arhitectural și din punct de vedere al costurile.

Prin urmare, dacă vrei să devii proprietarul unei case construite în timp record, dar care să aibă o rezistență ridicată, din punct de vedere arhitectural și termic, atunci alegi o casă pe structură metalică marca Case Mexi.

Te vei convinge în scurt timp că o astfel de casă poate îndeplini toate dorințele și nevoile oricărei persoane. În plus, ea poate deveni un adevărat cămin pentru familia ta.

Indiferent ce fel de casă îți dorești, această companie ți-o poate construi fără probleme. Vrei o casă parter, o casă cu mansardă, cu etaj, una mică, medie sau mare? Nicio problemă.

Contactează-i pe specialiștii companiei și spune-le dorința ta. Ea îți va fi îndeplinită după cum dorești. Fiecare proiect de casă poate fi modificat după dorințele clientului, astfel încât la final acesta să aibă parte de calitate, confort și siguranță.

Citeste si...   Campanie ODAT.ro

Și asta nu este tot. Motivele alegerii unei case pe structură metalică, cu garanție pe viață nu sunt doar acestea. Ele sunt mult mai multe. Când le vei afla, îți vei da seama imediat ce tip de casă vrei. Va dispărea orice urmă de îndoială.

Casa visurilor tale, care va fi finalizată la cheie în doar 90 de zile, va avea un coeficient termic superior, întrucât dispune de o izolație foarte bine, pierderea de căldură fiind foarte mică. Izolarea fonică va fi și ea foarte bună, având în vedere că se face cu vată minerală.

Dacă dintotdeauna ai tânjit după o casă cu suprafețe utile mari, atunci se poate spune că și de data aceasta ți-a surâs norocul. Suprafețele interioare ale unei case pe structură metalică sunt cu 10% mai mari decât în cazul caselor pe structură clasică.

În casa ta nu vor exista pereți strâmbi, ci perfect drepți, deoarece structura metalică Mexi, realizată cu tehnologii inovatoare, dispune de o precizie milimetrică, ceea ce face ca pereții să fie perfect drepți.

Nu există grinzi, stâlpi inestetici, ceea ce îți oferă posibilitatea de a te bucura de o casă cu spații deschise mai mari.

Nici risipă la materiale nu există. Materialele folosite se calculează exact, ceea ce împiedică risipirea materialelor.

De asemenea, structura metalică fiind prefabricată, poate fi montată în orice anotimp, chiar și în cele reci, deoarece nu este nevoie de luarea unor măsuri speciale ca în cazul sistemelor clasice.

Structura metalică este foarte ușoară. Este cu până la 50-60% mai ușoară decât lemnul. Acest lucru permite executarea unei fundații de dimensiuni mici, ceea ce implică costuri mici.

Cu alte cuvinte, ținând cont de toate aceste aspecte, se poate spune că o casă pe structură metalică marca Mexi are un raport calitate/preț excepțional. Și, având în vedere că Mexi îți oferă garanție pe viață, se poate spune că este casa perfectă pentru tine și oricine își dorește o casă modernă, ieftină și rezistentă în timp.

Intră pe CaseMexi.ro și află detaliile finalizării unui proiect de casă de înaltă calitate!

Meniu