http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/02/Ce-este-Black-Hat-SEO-960x600_c.jpg

Ce este Black Hat SEO?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Optimizarea SEO  prin „black hat” este de obicei definita prin tehnici ce sunt utilizate pentru a obţine o poziţionare mai bună în căutări, dar lipsită de etică. Aceste tehnici black hat SEO includ, de obicei, una sau mai multe dintre următoarele caracteristici:

Ocolirea regulilor motoarelor de căutare şi reglementărilor.

Prezentarea de conţinut într-un mod diferit vizual sau non-vizual pentru păianjenii motoarelor şi utilizatorii motoarelor de căutare. un text pentru utilizatori, alt text pentru crawler.

Keyword stuffing (umplutură de cuvinte cheie): Plasarea de liste lungi de cuvinte cheie şi nimic altceva pe site. În cele din urmă veţi fi penalizaţi de către motoarele de căutare. Invăţaţi cum să plasaţi cuvintele şi frazele cheie în modul corect pe site. Într-un articol viitor vom afla despre cum se pun cuvintele cheie într-un articol, cum se plasează, câte cuvinte cheie trebuie să punem etc.

Text invizibil: Această tehnică constă în a pune cuvinte cheie în text alb pe un fundal alb de exemplu, în speranţa de a atrage motoarele de căutare. Din nou, veţi fi penalizaţi.

Pagini de intrare: O pagină de intrare este de fapt un fals, o pagină pe care utilizatorul nu o va vedea. Este pur şi simplu pentru păianjenii motorului de căutare, în încercarea de a-l păcăli să indexeze pagina.

Aceaste tehnicii, black hat SEO sunt tentante. Dar toate, aceste trucuri vă ajuta doar temporar. Pur şi simplu nu se merită riscul. Folosiţi tehnici eficiente şi legale pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare şi stati departe de aşa ceva chiar dacă arată promiţător.

Meniu