• Acasa
  • Seo
  • Cel mai important update Google de anul acesta .
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/04/Începând-de-mâine-Google-ului-introduce-schimbari-majore-pentru-versiunea-de-mobil.-960x600_c.jpg

Cel mai important update Google de anul acesta .


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Începând de mâine, Google-ulu introduce schimbari majore pentru versiunea de mobil.

Mâine, Google va introduce unul dintre cele mai importante update-uri realizate până acum. Marele google va introduce un  nou algoritm de căutare pentru versiunea mobilă a motorului de cautare .

Odată  cu introducerea  noului algoritm, vom vedea  schimbari in  ordinea site-urilor când utilizatorii intră pe Google de pe telefonul mobil sau tabletă.

Avantajate vor fi site-urile mobile-friendly sau cu un desing resposive .

 „Cred că cei care riscă foarte mult sunt cei care nu știu despre update. Pe 21 aprilie, multe afaceri mici vor fi surprinse de faptul că numărul de vizitatori ai site-urilor va scădea semnificativ. Va afecta milioane de site-uri de pe web. Cu Google a fost mereu vorba despre relevanță, iar conținutul primează. Asta se schimbă însă. Da, ei spus că în continuare conținutul este extrem de important, dar experiență utilizatorilor este cel puțin la fel de importantă. Nu mai este suficient doar să ai conținutul corect – dacă oamenii vin pe site-ul tău iar conținutul nu este ușor de citit, nu este bine”, declară Itai Sadan.

În prezent, mai bine de 60% din traficul celor de la Google vine de pe mobile și de aceea trebuie îmbunătățită versiunea mobila a website-urilor.

Site-ul sau blogul tau este pregatit pentru asta ?

Awesome! This page is mobile-friendly.

Poti testa  aici  cat de  mobile-friendly este blogul sau site-ul tau .

Poti citi mai multe stiri legate de tehnlogie aici .

2 Comentarii la articol

Meniu