• Acasa
  • Blog
  • Creați o pagină ca arhivă pentru blog
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/blogging1-960x600_c.jpg

Creați o pagină ca arhivă pentru blog


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Astăzi vom crea o pagină ca arhivă pentru blog.

Ce este o pagină „arhivată”?

Pagină arhivată” este un termen pe care l-am folosit în blog-urile mele pentru prima dată. Am folosit această strategie-cheie la blog-urile mele în ultimii ani de zile. Ideea este simplă: trebuie să creezi o pagină care propulsează persoane (cititorii) adânc în blog-ul tău, prin evidențierea celui mai bun (sau celor mai bune) articol/e scrise.

De ce să avem o „pagină arhivată”?

O provocare cu care se confruntă mulți bloggeri: în timp arhiva blog-ului se umple cu sute și apoi cu mii de articole. Problema este, că, în mod implicit, un blog, în general, scoate în evidență doar cele mai recente articole pe care le-ai scris. Articolele sunt afișate pe prima pagină, în timp ce majoritatea articolelor mai „bătrâne” trec neobservate.

Într-o „pagină arhivată este vorba să evidențiezi tot ceea ce ai scris până acum.

Beneficiile „paginii arhivate

O pagină arhivată poate fi puternică într-o varietate de moduri:

1. Aceasta arată articolele tale: Dacă petrec ore (dacă chiar nu zile) dând „naștere” unui articol pe blog, vreau ca oamenii să-l citească! „Pagina arhivată” prelungește perioada în care oamenii interacționează cu articolele mai vechi.

2. Este grozav pentru SEO: motoarele de căutare revizuiesc link-urile care sunt pe blog/pe pagină, în scopul de a indexa aceste articole în rezultatele de căutare. Ele (motoarele) consideră, de asemenea, link-urile interne în blog foarte bune. Conectarea la articolele mai vechi te pot ajuta să crești în topul motoarelor de căutare.

3. „Pagina arhivată” poate ajuta la creare unui blog lipicios: Încă văd statistici bune cu privire la acest lucru, dar am și o suspiciune a mea cum că, persoana care ajunge pe blog pentru prima dată, este mult mai probabil să se întoarcă din nou în cazul în care descoperă articole importante. Oferă-i unei persoane să citească mai bine 10 articole bune, în loc doar să-i „oferi” pagina principală. Vei crește posibilitatea ca aceștia să devină cititori care-ți vor vizita blog-ul regulat și să se aboneze.

Sarcina de astăzi este să creezi o „pagină arhivată”.

2 Comentarii la articol

Meniu