http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/07/platforme-de-blog-gratuite-960x600_c.jpg

Cum ia naștere un blog?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Toată lumea are câte ceva de spus. Da, chiar toată lumea. Poate acum vă gândiți ,,Da de unde, X-ulescu e un mut, vorbește nevastă-sa pentru el” sau ,,Ba nu, Y nu are niciodată o opinie a lui”, dar credeți-mă, toată lumea are ceva de spus. Diferența e că unii dintre noi spunem lucrurile pe față și ne place să ne facem auziți, iar alții preferă să își păstreze ideile pentru ei, sau să le discute doar cu un grup restrâns. Unii se rușinează de gândurile lor, iar alții și le expun fără pic de jenă. Indiferent de ce tip de persoană ești, toată lumea are ceva de spus!

A te face auzit înseamnă a vorbi în fața unui număr cât mai mare de oameni, a le capta atenția și a ii face să te asculte. Însă știm cu toții cum stă treaba cu vorbitul în public…emoții, bâlbâieli, un lapsus nărăvaș și totul se poate duce pe apa sâmbetei.Să nu mai mentionez că, ai nevoie de un anumit spațiu și de circumstanțe favorabile pentru a vorbi. Că doar nu o să te apuci să urli în biserică sau în mijlocul pieței și să începi să vorbești despre încălzirea globală.

Ba mai mult, din păcate (sau din fericire poate) nu putem citi gândurile oamenilor, deci nu putem afla dacă sunt interesați de subiectul pe care noi dorim să îl dezbatem. Nu am vrea să vorbim despre religie cu un ateu, sau despre rețete din  carne de porc cu un vegetarian.

Și atunci cum facem? Care e soluția? Răspunsul e simplu: îți faci un blog! Un blog e un jurnal public, unde poți scrie absolut orice vrei tu. Nu te vei bâlbâi și nimeni nu va arunca cu roșii în tine :D. Alege un nume sugestiv conținutului și cu siguranță din publicul tău vor face parte doar oamenii interesați de subiectele dezbătute de tine.

Uite așa ia naștere un blog. Poate fi un blog despre muzică, dezvoltare personală, cărți, gătit sau pur și simplu un blog unde îți poți da cu părerea în legătură cu diferite evenimente mondene. Un blog. Un jurnal, un colțișor al tău în care îți poți vărsa gândurile. Mai târziu, acesta va deveni o parte din tine, iar cei ce îți citesc articolele vor avea impresia că te cunosc de o viață.

Meniu