http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/03/Cum-sa-fii-un-blogger-de-succes-960x600_c.jpg

Cum sa fii un blogger de succes?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ce inseamna a fi un blogger de top? Evident, popularitatea unui blog se masoara in numarul vizitelor de pe blog.Iar aceste vizite pot avea doua surse : motoarele de cautare sau promovarea proprie a blogului prin diferite retele de socializare sau forumuri. Trebuie sa stiti ca traficul de pe motoarele de cautare nu va va transforma intr-un blogger de top. Lumea intra, citeste ce a cautat si apoi pleaca.

Brandingul” tau ca blogger se va crea din felul in care vei sti sa te faci cunoscut in lumea bloggingului. Evident, in primul rand va trebui sa ai un blog care sa placa. Atat ca design cat si ca ceea ce scrie pe el. A comenta pe alte bloguri care fac parte din nisa ta este una dintre metodele de a te face cunoscut, cu conditia ca aceste comentarii sa fie pertinente, la obiect si nu sa scrii doar trei cuvinte, doar de dragul de a-ti vedea numele pus acolo.

Fii activ in retelele de socializare, mai ales pe cele unde activeaza si alti bloggeri . Activ nu presupune doar in a-ti promova propriul blog. Inseamna sa iti faci prieteni, sa ajuti atunci cand poti sa o faci, sa dai sfaturi din experienta personala, daca o ai.

Stiu ca toate cele de mai sus presupun multa munca si mult timp. Dar nici Roma nu s-a construit intr-o zi .

 

1 comentariu

  • Robert Codescu on Mar 8, 2015, 13:40:21

    Îmi place cum ai pus problema, era un pseudo-blogger 😛 cu câteva milioane de vizualizări şi avea la 200 de postări … 14 comentarii !!! Aşa că eu cred că ai pus punctul pe „i” 🙂 mai bine puţini cititori dar de calitate. Adică ce rost au feedbackuri ca „Tare”, „Mişto”, „Beton” sau „Ţine-o tot aşa” dacă NU ai MĂCAR UN CITITOR 😉 care să-ţi lase o opinie de mai mult de-un rând !?!?

    Uite vezi de aia te citesc eu ereu: Fiindcă îmi place CALITATEA !!! 🙂

    Raspunde lui Robert

Meniu