• Acasa
  • Blog
  • Cum temele și plugin-urile nulled distrug carierele în blogging?
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/04/nulled-960x600_c.png

Cum temele și plugin-urile nulled distrug carierele în blogging?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Atunci când vorbim despre blogging, nu putem ignora WordPress, deoarece acesta este, fără îndoială, cea mai bună platformă de blogging. Un număr mare de teme gratuite și plugin-uri gratuite fac viața bloggerilor mai ușoară. Utilizarea lor vă poate transforma blogul într-un site web profesional. Asta înseamnă că nu trebuie să cunoști HTML, CSS, Javascript sau JQuery pentru a rula un blog atractiv cu WordPress. Acesta este probabil motivul pentru care, mulți oameni folosesc platforma de blogging WordPress pentru site-ul lor de afaceri. În ultimii ani, am observat o creștere remarcabilă a numărului mare de utilizatori găzduiți pe WordPress.

De când mă învârt în blogosferă, am ajutat mai mulți bloggeri în înființarea propriilor bloguri. Din acești bloggeri, majoritatea au fost utilizatori de WordPress care m-au contactat, deoarece se confruntau cu diferite tipuri de probleme. Într-un caz, Google a sancționat în mod regulat un blog WordPress. Când am verificat diferite fișiere din blog, am găsit niște coduri malițioase în temă. De fapt, acel blogger a folosit o temă nulled premium în blogul său doar pentru a salva câțiva bănuți în plus, fără a ști riscul la care e supus. Nu sunt singurul care a observat și încă observă acest risc. Scriu acest articol pentru a vă informa cu privire la riscul de a folosi teme nulled și plugin-uri nulled pe blogurile voastre.

Ce înseamnă teme nulled și plugin-uri nulled?

Nulled înseamnă cracked sau hacked. Când spui „temă nulled premium wordpress”, vrei să spui că acea temă premium wordpress, este, de fapt, disponibilă pentru descărcat ilegal. În mod normal, astfel de teme conțin unele script-uri criptate, care sunt un pic mai greu de găsit. Când instalezi aceste teme pe blogul tău, aceste script-uri rulează pentru dezvoltatorul temei respective și nu pentru binele tău, prin urmare, dăunează blogului tău.

 Cine sunt utilizatorii potențiali de teme nulled și plugin-uri nulled?

Bloggerii începători sunt utilizatorii principali ale temelor nulled și plugin-urile nulled. Ei nu doresc să investească bani pe produse premium, crezând că nu există nicio diferență între o temă premium și o temă nulled. Am văzut mulți bloggeri spunând că, oamenii care investesc bani în produse premium sunt proști! Ha, ha. Ei ar trebui să înțeleagă că un produs premium nu conține nici un script de hacking sau malware. În afara de asta, temele premium cumpărate vin cu „time life support”.

De ce urăsc aceste teme nulled și plugin-uri nulled?

Înainte de a utiliza orice temă nulled sau plugin nulled pe blogul tău, întreabă-te singur: de ce cineva ți-ar oferi o temă premium gratuit când efectiv ele costă de la 10$ până la …1000$?

Site-urile, cum ar fi cele de torrente și altele, care furnizează teme premium nulled și plugin-uri nulled nu cer plată. De ce? În majoritatea temelor găsești malware sau script-uri de hacking. Așa cum te-am informat mai devreme, aceste script-uri sunt foarte greu de găsit, astfel încât nu le poți elimina din fișierul respectiv cu ușurință.

În 80 din 100 de cazuri, versiunile nulled de teme premium conțin script-uri care oferă backlink-uri do-follow pentru site-ul dezvoltatorului, fără permisiunea ta. În cele 20 de cazuri rămase, aceste script-uri pot trimite informații importante, cum ar fi numele de utilizator și parola către dezvoltatorii temelor. Acest lucru poate fi cu adevărat distructiv.

Când vei cumpăra orice temă premium sau plugin premium, vei obține sprijin „life time”, ceea ce înseamnă că, echipa de dezvoltatori vă va ajuta cu problemele pe care le întâmpini cu tema oricând ai nevoie. Tu nu vei primi astfel de facilități cu teme nulled și plugin-uri nulled.

Care sunt riscurile atunci când folosești teme nulled și plugin-uri nulled în blogul tău?

Distrugerea blogului – cum am spus puțin mai sus, script-urile de hacking pot trimite informații importante către dezvoltator. În cazul în care intențiile sale sunt greșite, el îți poate distruge complet blogul.

Backlink – backlink-urile sunt considerate foarte importante pentru SEO. Hackerii pot folosi codul criptat pentru a obține backlink-uri de la blogul tău fără permisiunea ta.

Acțiune juridică – Dacă utilizezi versiuni nulled de teme și plugin-uri, dezvoltatorii pot lua unele măsuri importante împotriva ta.

Motoarele de căutare precum Google pot elimina blogul tău din startGoogle urăște activitățile ilegale. Acesta este, probabil, motivul pentru care se păstrează sancționarea diferitelor bloguri sau site-uri. Dacă blogul tău conține orice script de hacking, există o posibilitate mare ca Google și alte motoare de căutare să-ți elimine blogul din indexul lor permanent.

Ce se întâmplă dacă nu ai suficienți bani pentru a cumpăra produse premium?

Dacă dorești să devii un blogger profesionist, trebuie să utilizezi produse premium pentru blogul tău. Dacă tu nu ai destui bani pentru a cumpăra produse premium, încearcă să cauți produse gratuite. Ele nu sunt la fel de bune ca produsele premium, dar totuși ele sunt de ajuns pentru o utilizare normală. Unul dintre cel mai bun mod de a obține produse premium gratuit este prin participarea la diverse concursuri, cadouri ș.a.m.d.

Cum să îți scanezi blogul pentru scripturi rău intenționate?

După cum știți cu toții, plugin-urile sunt puterile WordPress-ului. Cu plugin-urile de mai jos poți scana cu ușurință blogul WordPress pentru a detecta script-urile rău intenționate:

Exploit Scanner Plugin – Este un plugin WordPress gratuit ce caută în fișiere și în data de baza semne care pot indica faptul că blogul tău a căzut victimă hacker-ilor.

SUCURI – Nu este un plugin, dar încă este unul dintre cele mai bune instrumente de scanare pentru blog.

Theme Authenticity Checker – Este un plugin WordPress gratuit care scanează toate fișierele tematice din blogul tău pentru un potențial cod rău intenționat sau nedorit.

Antivirus Plugin – Este un plugin de securitate gratuit pentru WordPress care va scana fișierele blogului pentru eventualele probleme de hacking. În mod automat. În fiecare zi. Pentru mai multă siguranță pe blog.

Cuvinte de final

Dacă depui efort pentru blogul tău și vrei să obții rezultate mai bune, nu mai utiliza teme nulled și plugin-uri nulled și strânge-ți bani pentru produse premium. Vei obține rezultate mai bune la sfârșitul anului. Dacă ești în căutare de teme ieftine, poți cumpăra pachete de teme premium oferite de Elegent Themes.

Dacă te confrunți cu aceste probleme după ce ai folosit o temă nulled sau plugin nulled, lasă-mă să știu. Contactează-mă și voi încerca să te ajut.

10 Comentarii la articol

Meniu