• Acasa
 • Hall of shame
 • Da, și reclama negativă tot reclamă e, dar oare merită să ne pătăm valorile țării doar pentru puțină publicitate?
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/06/FCC-960x600_c.jpg

Da, și reclama negativă tot reclamă e, dar oare merită să ne pătăm valorile țării doar pentru puțină publicitate?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Este important să avem grijă de sănătatea noastră. Indiferent că vorbim de o simplă răceală, o aluniță în creștere, o boală de piele sau o boală cu transmitere sexuală. Dacă atunci când vorbim de o aluniță ne referim doar la sănătatea noastră, când vorbim de bolile cu transmitere sexuală ne referim și la sănătatea celor dragi.

Probabil că ați auzit și voi(și dacă nu ați auzit, nu vă simțiți prost- și eu abia recent am aflat) de testele celor de la Veneris, care se laudă că depistează rapid infecțiile și bolile cu transmitere sexuală. Un lucru foarte util, dacă e să ținem cont de stilul de viață al oamenilor în secolul 21.

Este un lucru de apreciat că ni se oferă posibilitatea de a ne testa, evitând astfel răspândirea unor eventuale boli. Ceea ce nu e de apreciat e felul în care aceștia au decis să își promoveze produsul, și anume, folosind imaginea lui Mihai Eminescu.

Eu înțeleg că atunci când îți asociezi produsul cu o personalitate renumită, automat câștigi popularitate, dar totuși….cred că în situația dată, trebuiau să găsească un alt exemplu. Degeaba afirmă ei că Eminescu a murit de o boală cu transmitere sexuală, pentru că acest lucru nu justifică faptul că au acționat deplasat atunci când au asociat un mare poet român cu un test pentru boli cu transmitere sexuală.

Citeste si...   Blogatu.ro si Allview Romania

Adică, pe bune? Asta vă vine vouă în minte când spuneți Eminescu? Lăsând la o parte faptul că există voci care neagă verosimilitatea acestei ipoteze, nu trebuie să uităm ce reprezintă de fapt Eminescu pentru noi: un mare poet.

Este un geniu al literaturii române. Fiecare geniu a avut ciudățeniile lui (să ne amintim de Bacovia) și mulți artiști au avut vieți personale scandaloase, însă noi îi iubim și apreciem pentru operele lor. Ne amintim de ei prin ceea ce ei au lăsat în urmă: picturi, poezii, muzică. Nu viața lor personală ne privește pe noi.

E trist dacă sa ajuns să se asocieze o boală cu transmitere sexuală cu Eminescu. Imaginați-vă peste câțiva ani, când se va da la BAC Eminescu și copiii vor scrie „cel cu sifilis” în loc de „Luceafărul poeziei românești”. A cui vina e atunci?

Nu vreau să pară că nu am o minte deschis, dar sunt de părere că cei de la Veneris au făcut o gafă de proporții, iar din câte observ, multă lume e de aceeași părere.

Da, și reclama negativă tot reclamă e, dar oare merită să ne pătăm valorile țării doar pentru puțină publicitate?

7 Comentarii la articol

 • narcis on Iul 24, 2014, 22:58:36

  Eu nu stiu cine sunt astia de la Veneris,apropo neinspirata alegere de nume, dar ce treaba au ei cu Eminescu ?

  Raspunde lui narcis
 • Francisc Vasile on Iul 24, 2014, 23:39:06

  DE FAPT, NU DEFAPT.
  cat despre astia, ca si invatatura din tara, sunt la manat. eminescu a murit din cauza unei lovituri la cap, nu de sifilis. era internat din cauza surmenajului și a unei pneumonii. faptul acesta este tinut si acum ascuns, tocmai deoarece eminescu era impotriva masonilor care ne conduc acum.
  in alta oride de idei, stiti cum a murit nicolaie iorga?
  nu, nu scrie în cartile noastre de invatam la scoala…

  Raspunde lui Francisc
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Iul 24, 2014, 23:43:58

   Vrei sa ne certam ? Termina cu cacaturile de grammar Nazi …A fost un typo .Nu incerca sa pari inteligent ( nu este cazul ) .
   „in alta oride de idei, stiti cum a murit nicolaie iorga?” Vezi ca si tu ai typo in text …Pai e frumos asa ? Rade ciob de oala sparta 🙂

   Raspunde lui cristian
  • adelina on Iul 24, 2014, 23:48:37

   Baieti, sa nu tulburam apele. Francisc, multumim de corectura. Uneori chiar si atunci cand recitesti ceva, tot iti scapa cate o greseluta. Ma bucur ca avem cititori atenti, carora chiar le pasa ce scriem in articole.

   Raspunde lui adelina
 • Andreea Ivan on Iul 24, 2014, 23:47:02

  Ce ai scris in acest articol ai foarte mare dreptate. E urat ce am ajuns sa facem pentru publicitate.

  Raspunde lui Andreea

Meniu