http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2018/02/scaun-de-gaming-ieftin-960x600_c.jpg

De ce să ne cumpărăm un scaun de gaming


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

În ultimul deceniu, industria jocurilor a avansat extrem de mult. Există o gamă diversă de jocuri și mulți pasionați ce se bucură de ele. Odată cu dezvoltarea acestei industrii au apărut noi tehnologii utilizate la fabricarea echipamentelor de jocuri, inclusiv mouse-uri de jocuri, tastaturi, joystick-uri, dispozitive de direcție, console și monitoare. Cu toate acestea, dezvoltarea extraodinară a acestei industrii a luat prin surprindere foarte oameni.

Ei bine, scaunul de gaming actual dispune de multe caracteristici care asigură cea mai bună experiență de joc pentru orice utilizator. Care sunt motivele principale pentru care ar trebui să ne cumpărăm un scaun de gaming în loc să folosim canapeaua sau scaunul de birou obișnuit?

Oferă confort

Oricât de bine ar arăta scaunul obișnuit sau oricât de confortabil ar fi, nu poate oferi mai mult confort decât scaunul de gaming. Un scaun de gaming dispune, de obicei, de umplutură confortabilă pe spătar, tetieră și cotiere pentru o amortizare maximă. Deoarece majoritatea jucătorilor petrec nenumărate ore în fața monitoarelor, aceștia au nevoie de un scaun special creat pentru o astfel de activitate.

În loc să întrerupem jocul din cauza disconfortului, cum ar fi durerile de spate, înțepenirea gâtului sau durerile de brațe, folosirea unui scaun de gaming ne va ajuta să evităm toate aceste probleme. În plus față de amortizarea oferită, majoritatea scaunelor de gaming au întotdeauna tapițerie din piele naturală. Pe lângă faptul că este rezistentă, aceasta oferă o suprafață netedă, care ne oferă mai multe ore de confort atunci când jucăm diverse jocuri.

Construcția șasiului este, de asemenea, cunoscută datorită forței sale puternice și a rezistenței sale, care oferă suport ce este reprezentativ pentru confortul maxim de care ne putem bucura odată ce investim într-un astfel de scaun.

Ne ajută să stăm într-o poziție corectă

Poziția unui jucător în timpul unui joc este esențială atât din punct de vedere al sănătății, cât și al confortului. Când ne jucăm sau lucrăm la computer, trebuie să avem o poziție corectă, ceea ce înseamnă că trebuie să stăm cu coloana vertebrală dreaptă și perpendiculară pe suprafața de ședere. Ochii trebuie poziționați direct la același nivel orizontal cu ecranul sau monitorul, iar tastatura, joystick-ul, comenzile de direcție sau mouse-ul trebuie să fie la nivelul brațelor. Dacă ne așezăm în poziție verticală, prevenim presiunea nejustificată prin lăsarea pieptului în jos, ceea ce reduce șansele de a suferi dureri în piept chiar și după multe ore de joc.

Când ecranul este la același nivel cu poziția ochilor, avem o imagine de ansamblu asupra întregului ecran.

Având comenzile la nivelul brațului ne va fi mai ușor să umblăm la setări și să avem un control deplin asupra jocului. În plus, brațele nu ne vor durea.

De asemenea, un astfel de scaun îmbunătățește performanța, deoarece este mai ușor și mai rapid să controlăm personajele și elementele jocului.

Îmbunătățește performanța

Performanțe bune în industria jocurilor pot fi obținute numai combinând priceperea, experiența, confortul, sănătatea și concentrarea maximă. Singura modalitate prin care se poate realiza acest lucru este prin intermediul unui scaun de gaming. Un scaun de gaming bun este bine căptușit și amortizat pentru un confort perfect.

Dacă pe parcursul jocului avem parte de confort, nu vom fi nevoiți să întrerupem jocul din cauza durerilor musculare.

Prin asigurarea unui suport fiabil, scaunul de gaming ne ajută să stăm într-o poziție corectă în timpul jocului, reducând astfel șansele de apariție a durerilor de spate, gât, piept și umeri. Acest lucru ne permite să jucăm în mod eficient pentru mai multe ore, fără a ne întrerupe programul, doar fiindcă trebuie să ne odihnim mușchii.

Celălalt motiv pentru care un scaun de gaming îmbunătățește performanța este faptul că îmbunătățește interactivitatea jocului. De exemplu, dacă achiziționăm un scaun de gaming pentru curse și jocuri de conducere, utilizarea acestuia ne va oferi o interactivitate mai bună a jocului în comparație cu folosirea unui mouse, unui controler PC sau unui joystick. Acest lucru face jocurile mai distractive, motivându-ne să jucăm mai bine. Performanța îmbunătățită este de fapt principalul motiv pentru care jucătorii profesioniști care doresc să își îmbunătățească performanțele investesc, de obicei, în cele mai bune scaune de gaming pe care și le pot permite.

Dacă ne dorim să investim într-un scaun de gaming, trebuie să intrăm pe promotii-scaune.ro și să ne alegem dintre modelele de scaune de gaming ieftine, modelul care credem că ni se potrivește.

 

Meniu