http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/07/Penal-960x600_c.png

Deci da… după faptă şi răsplată!


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Penal

Concursurile ne atrag pe toţi, sau mai bine spus premiile ne atrag. Foarte mulţi bloggeri se înscriu în diverse campanii pentru a-şi monetiza pasiunea pentru scris, ceea ce nu este rău. Însă, nu o dată s-a vorbit despre neseriozitatea unora sau altora în acordarea premiilor sau a altor aspecte legate de derularea campaniilor.

Despre BlogAwards s-a tot scris, poate mai mult de rău decât de bine. Acum, toţi cei înscrişi pe platforma au primit un mail care se vrea a fi „o invitaţie la corectitudine din partea celor înscrişi”. Mai mult, mailul are ca titlu „După faptă şi răsplată: link-ul tău pe BlogAwards.ro timp de un an”.

Ce trebuie să facă bloggerii înscrişi pe BlogAwards ? Să scrie un advertorial cu un link catre site-ul BlogAwards, iar favorul le va fi întors. Practic, să le facă o campanie de promovare. Care e buba, vă veţi întreba. Ei bine, vă spun eu care e, de fapt care sunt:

1. Link-ul nu va fi pus pe blogawards.ro ci pe o pagină special creată pentru asta (se specifică şi în mail), fiind special creată e clar că e o pagină recentă şi deci are PR 0;

2. În mail se recunoaşte deschis că site-ul lor oricum are mari probleme cu securitatea, de pildă le-a fost schimbată descrierea site-ului din „campanii şi concursuri pentru bloggeri” în „pişcoturi pentru bloggeri” – la anvergura pe care se consideră că o au, ar trebui şi ei să aibă un site mai bine protejat .

Deci da… după faptă şi răsplată!

Cred că mulţi s-au cam săturat de gaşca de la BlogAwards în frunte cu Marius Călugăru, eu doar mă întreb cât le va mai ţine figura. Însă, având în vedere lipsa lor de seriozitate şi tentativele lor de a prosti oamenii în faţă nu cred că va mai dura mult.

7 Comentarii la articol

 • calatorscop on Iul 30, 2014, 09:07:31

  am primit si eu mailul respectiv si chiar ma gandeam daca e doar impresia mea (de blogger incepator) sau e o chestie mega dubioasa….ma bucur ca m-ai lamurit 😀

  Raspunde lui calatorscop
 • alexander on Iul 30, 2014, 11:29:05

  pana si eu, un afon al blogaritului, mi-am dat seama de urateniile din spatele acestor concursuri. nu pot sa le arat cu degetul (tu esti in masura) dar le miros. acuma ca stiu exact care e buba, ma intorc la job feri’

  Raspunde lui alexander
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Iul 30, 2014, 11:35:16

   Nu toate site-urile care ofera „Campanii si concursuri pentru bloggeri ” sunt teapa . O sa va povestesc mai multe cand o sa facem prima intalnire oficiala eBloguri .

   Raspunde lui cristian
 • Sarcasticu on Iul 30, 2014, 11:39:04

  Pișcoturi pentru bloggeri? :)))

  Ah! Care-i pișcoțelul care a făcut asta? Îl pupă tata. Bravo lui! :))

  Raspunde lui Sarcasticu

Meniu