• Acasa
  • 2.0
  • Despre eBloguri – Comunitatea bloggerilor din România (Bloguri gratuite)
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/03/486086_504717882898789_1153853281_n-960x600_c.jpg

Despre eBloguri – Comunitatea bloggerilor din România (Bloguri gratuite)


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Platformele gratuite (cum este și eBloguri) sunt întradevăr o învenție utilă.

Datorită lor, orice doritor poate avea parte de blog gratuit, fără să se îngrijoreze de costurile aferente.

Există mai multe platforme care oferă bloguri gratuite, însă cum ne dăm seama pe care să o alegem? Eu nu vă pot spune ce să alegeți, însă vă pot enumera avantajele platformei eBloguri, lăsându-vă mai apoi pe voi vă luați o decizie.

Faptul că oferim bloguri gratuite, deși este un avantaj, nu ne diferențează foarte mult de celălalte platforme, însă noi vă oferim și alte avantaje unice în blogosferă.

De ce să alegeți ebloguri? Ei bine, eBloguri este singura platformă românească. Aici puteți interacționa cu ușurință cu bloggeri români și puteți face parte dintr-o comunitate, avantaj pe care nu vi-l oferă nici o altă platformă.

yoast-seoSimplitatea este cu siguranță un cuvânt care caracterizează platforma eBloguri.

E o platformă user friendly, unde nu e nevoie să fii expert pentru a avea un blog reușit. Folosește Seo BY Yoast (Cu posibilitatea de upgrade la SEO By Yoast premium si Video SEO in curand  ) , ceea ce este un real avantaj din punct de vedere SEO .

În cazul în care întâmpinați dificultăți sau aveți nelămuriri, eBloguri vă oferă oportunitatea de a vă spune oful și a rezolva aceste nelămuriri. Cu un singur click pe butonul de suport, sunteti deja cu un pas mai aproape de rezolvarea problemei dvs. Mesajele dvs sunt citite iar problemele vă vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Dacă aruncați un ochi pe unul dintre blogurile care fac parte din platformă, nu veți putea să nu remarcați viteza de incarcare. Blogurile platformei sunt puse pe servere hight end ( de la Xservers ) și folosesc ultimele tehnologii în materie de cache și cloud (dacă situația o cere).

Cititorii dvs vă pot aprecia și contacta prin intermediul rețelelor de socializare printr-un simplu click pe butoanele adăugate, și vă pot recomanda articolele pe merităcitit. Singura dvs ocupare este să dați frâu liber imaginației și să scrieți articole.

Însă nu trebuie să ma credeți pe cuvânt. Vă aștept să vizitați eBloguri.ro și să vă convingeți.

3 Comentarii la articol

  • Alex on Iul 14, 2014, 08:00:36

    Un alt avantaj este ca eBloguri are hosting din Romania, ceea ce ajuta putin si ca SEO blogurile create pe aceasta platforma. Google tine cont de IP cand ofera rezultate la cautari, mai ales daca se cauta in functie de locatie (se poate selecta limba, perioada,tara din care sa se primeasca rezultatele cautarilor).

    Raspunde lui Alex

Meniu