• Acasa
  • 2.0
  • eBloguri promoveaza eBloggeri de nota 10!
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/03/486086_504717882898789_1153853281_n-960x600_c.jpg

eBloguri promoveaza eBloggeri de nota 10!


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Comunitate eBloguri, am votat si am promovat! #loredanamilu a fost merituoasa eBloggerita careia i-am dedicat timp si atentie saptamana pe care o incheiem astazi.

Desi acum petrecem tot mai mult timp afara, in compania soarelui, a apei, a muntelui si a celor dragi, inevitabil telefonul sau tableta fac parte din bagajul strict necesar. Asa ca intr-un popas, in pauza dintre doua balaceli sau in asteptarea micului dejun in diminetile inundate de lumina gasim momentul ideal pentru o scurta, dar importanta incursiune in valtoarea retelelor de socializare unde in saptamana care ni se asterne de maine la picioare vom sustine prin aprecieri, distribuiri si comentarii eBloggerii sustinuti de noi toti in ultimul sondaj! Pam-pam! Avem o premiera pentru ca, da, ati citit bine, este vorba de doi eBloggeri, nu doar de unul singur: delabirou.blogspot.ro si calatorscop.blogspot.ro, adica #delabirou si #calatorscop.

Citeste si...   ȘI BLOGGERII POT ÎNVĂȚA DE LA JURNALIȘTI

Nu ezitati sa-i vizitati blogul, sa-i cititi articolele interesante si sa-i oferiti parerile voastre pe care apoi sa le faceti cunoscute blogosferei si tuturor prietenilor vostri de pe Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram etc.

Spor la promovat, nu inainte de a alege urmatorul castigator al increderii intregii comunitati eBloguri chiar aici!

Saptamana aceasta desigur, #delabirou si  #calatorscop.

Meniu