http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/05/BelaShop.ro_-1170x396-960x600_c.jpg

eBloguri si BelaShop.ro va invita la concurs


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

eBloguri si BelaShop.ro va ofera sansa sa castigati produse autentice, din piele naturala, lucrate cu mare grija si atentie pentru ca satisfactia clientilor sa fie garantata. Majoritatea produselor sunt romanesti, cu exceptia portofelelor. Asadar, daca va tenteaza sa fiti unul dintre fericitii posesori ai unui portofel de dama din piele naturala http://belashop.ro/portofele-dama/676-portofel-2155-black.html si al unui portofel barbatesc de piele naturala http://belashop.ro/portofele-barbatesti/152-portofel-m25-black.html, atunci va invitam sa participati la concursul nostru, acesta fiind pachetul oferit pentru Locul 1 (culoarea portofelelor este la alegere). Mai sunt insa si alte premii puse in joc, tot din piele naturala: Locul 2: Portofel dama piele naturala http://belashop.ro/portofele-dama/947-portofel-1519-red-r.html (culoarea se poate alege din stocul disponibil) si Locul 3: Curea piele naturala http://belashop.ro/curele-negre/769-curea-black-matt-b.html (culoarea, lungimea si latimea se pot alege).

 

Practic, ce aveti de facut?

Cerinte:

– Sa aveti un blog activ, cu minim 10 postari;

– Sa scrieti un articol pe blogul vostru, de minim 350 de cuvinte, in care sa ne spuneti de ce preferati produsele din piele naturala oricaror altor variante substitutive;

– Fiecare articol sa includa un link sau doua catre oricare categorie de produse a paginii belashop.ro;

– Distribuiti articolele pe Facebook;

– Nu uitati sa deveniti fanul unuia dintre paginile oficiale ale BelaShop:

https://www.facebook.com/BelaShopRo

https://www.facebook.com/GentiSiCurele.
Criterii jurizare:

– respectarea cerintelor;

– includerea a cel putin o fotografie de pe site-ul sponsorului;

– originalitate, creativitate;

– exprimarea corecta in limba romana;

– distribuiri, aprecieri si comentarii.

Concursul incepe pe 12 mai si se incheie pe 12 iunie, ora 23.59. Concurentii se vor inscrie in concurs prin adaugarea linkului catre articolul lor in tabelul de mai jos. Castigatorii vor fi desemnati de BelaShop in maximum 7 zile de la incheierea concursului. Premiile vor fi livrate gratuit  catre castigatorii ale caror domicilii se afla in Romania, in maxim 14 zile de la anuntarea acestora.

Multa inspiratie si bafta tuturor participantilor! Vezi mai multe detalii  aici

3 Comentarii la articol

Meniu