http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2016/05/Stomatologia-a-depăşit-de-foarte-mulţi-ani-stadiul-de-industrie-medicală-fiţă-şi-specializare-ajungând-în-zilele-noastre-la-etapa-de-artă-necesitate-960x600_c.jpg

Experiența mea zâmbitoare cu Cris Smile


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2

Întotdeauna când sunt întrebat de experiența mea cu Cris Smile, îmi amintesc de ea cu zâmbetul pe buze – iar datorită lor, pot spune că e un zâmbet cu care mă pot mândri.

Deși a trecut ceva timp, îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Aveam de mulți ani probleme cu dantura dar experiențele anterioare (nu foarte plăcute de altfel) m-au cam determinat să îmi pierd speranța în ceea ce privește o bună „reparare” a danturii mele. Poate că am avut eu ghinion, însă experiențele mele cu doctorii (în special cu dentiștii) nu au fost printre cele mai plăcute. Ba doctorul nu era prea bine pregătit și lucrarea era realizată superficial, ba atitudinea lui lăsa de dorit…

Într-o zi, stând la un pahar de vorbă cu un tovarăș, acesta mi-a povestit despre problema lui cu dantura și cum, doar cu câteva săptămâni în urmă, a avut parte de un implant dentar.

Am rămas surprins. Lucrarea era atât de bine realizată încât nu aș fi crezut că a suferit un implant. Totul părea foarte natural. În contextul în care nu îl mai văzusem de o bună perioadă de vreme, am sesizat o oarecare schimbare la el când l-am revăzut, însă nu mi-aș fi dat seama că e vorba de un implant dentar.
I-am povestit despre experiențele mele anterioare cu dentiștii și l-am rugat să îmi recomande clinica de stomatologie. la care a apelat el și care l-a ajutat să aibă un zâmbet demn de invidiat.

Mi-a recomandat Cris Smile cu toată căldura și mi-a povestit despre experiența lui cu ei, amabilitatea doctorilor, serviciile de calitate și raportul excelent calitate preț. Nu am mai stat pe gânduri și chiar săptămâna aceea mi-am făcut o programare. Deși aveam încredere în recomandarea făcută de prietenul meu, încă îmi mai păstrasem o doză de scepticism în ceea ce îi privește, poate și datorită dezamăgirilor anterioare.

Citeste si...   Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!

Mă bucur să vă spun că m-am înșelat. Încă din primele minute mi-am putut da seama că tot ceea ce îmi povestise prietenul meu era adevărat. Personalul, foarte amabil și prietenos, mi-a oferit toate informațiile necesare și mi-a răspuns la fiecare întrebare. După un consult, am primit o serie de recomandări, urmând mai apoi să revin pentru a începe lucrarea.

Ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că își tratează clienții cu respect. Nu am fost nevoit să aștept la cozi interminabile, ci medicul a început lucrarea exact la ora la care am fost programat. Aparatura este modernă iar personalul este foarte bine pregătit, fapt foarte ușor de observat încă din primele clipe. După cum ziceam, raportul calitate-preț este excelent. Ba chiar mai ieftin decât unele clinici unde calitatea servicilor lasă de dorit. Până acum nu am avut nicio problemă cu lucrarea și chiar recomand cu căldură și cu toată încrederea Cris Smile oricui are probleme cu dantura. Chiar recent am recomandat Cris Smile unei cunoștințe care avea nevoie de un aparat dentar. După experiența cu ei și ea împărtășește aceeași părere cu mine: Cris Smile oferă experiențe…zâmbitoare!

Meniu