http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/07/platforme-de-blog-gratuite-960x600_c.jpg

Fair Play?


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Blogging-ul e o activitate tare frumoasă, însă mulţi mânjesc un lucru atât de frumos prin comportamentul lor. Bloggerii ar trebui să se ajute între ei, să coopereze, să se încurajeze; cu toate astea multi iau prea personal anumite neînţelegeri şi le extind până la proporţii pantagruelice.

Desigur, nu te poţi înţelege bine cu toată lumea. E perfect normal să fie şi persoane care să nu fie de acord cu tine. Însă unii duc acest lucru la extrem. Şi da, nu e frumos să se scrie urât despre tine… Dar sunt şi bloggerii care îşi transferă această ură şi asupra celor care îl susţin pe celălalt, chiar dacă nu au nimic personal cu el ci doar îşi exprimă o părere care îl susţine pe cel atacat.

Astfel de răfuieli ar trebui să rămână personale, că doar suntem persoane civilizate! Dar, cred că mulţi nu ştiu să se comporte altfel decât am descris mai sus. Şi pot da şi un exemplu! Toţi cei care au bloguri găzduite de eBloguri au fost scoşi din anumite grupuri de pe Facebook (Cunoaşte Blogosfera şi Blogosfera din România) pe motiv că administratorul lor sterge grupurile (Un mare Bullshit) . Ce vină au ceilalţi? Cu ce l-au contrazis (ca să nu spun atacat că e prea mult?). Unde e fair play-ul?

Citeste si...   Deci da... după faptă şi răsplată!

Vă las pe voi să vă gândiţi dacă e normal sau nu!

22 Comentarii la articol

 • illusion on Iul 30, 2014, 15:07:12

  comportament de grădiniţă!

  Raspunde lui illusion
 • jurnaluluneimame on Iul 30, 2014, 15:20:08

  O sa incerc si eu sa intru in comunitatile mentionate. Nu am blog gazduit de eBloguri, dar m-am declarat prietena prin widget-ul eBloguri incarcat pe site-ul meu. 🙂

  Fair Play?! Mie mi se pare ca este vorba despre teama, teama ca ceea ce construiesti tu va fi mare!

  Raspunde lui jurnaluluneimame
 • Micuta Gheisa on Iul 30, 2014, 15:34:35

  Cuvintele ar fi de prisos … Aparent in comportamentul unora se regaseste copilaria , poate de mult trecuta !!!

  Raspunde lui Micuta
 • Sarcasticu on Iul 30, 2014, 15:37:25

  Să-i fută Rex, man! 🙂

  Ce rost are să-ți bați capul? Hai să facem noi ceva BUN pentru bloggeri. Investește-ți energia în altceva, nu în…pișcotarii ăștia. :))

  Raspunde lui Sarcasticu
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Iul 30, 2014, 22:39:04

   Bro sunt de acord cu tine …Nu are rost sa imi bat capu cu toti „Piscotarii” dar este deranjat ce fac ei .

   Raspunde lui cristian
 • alex on Iul 30, 2014, 16:04:11

  Nu s-au comportat foarte profesional. Nu inteleg care este problema, cum se poate ca platforme precum Blogger, WordPress, Tumblr si multe-multe altele pot co-exista, dar romanii nu sustin o platforma asemanatoare, ROMANEASCA: eBloguri. Rusinica.

  Raspunde lui alex
 • Stoian Ciprian (comunicarepr) on Iul 30, 2014, 16:31:36

  Mentalitate preistorica de tipul – daca nu e platforma mea, de ce sa-i ajut? Fair play my ass, excuse ma french! :))

  Degeaba te cobori la nivelul unora de genu si sa scrii despre ei, nu se merita! 🙂

  Raspunde lui Stoian
 • adelina on Iul 30, 2014, 22:51:42

  Astea is copilarii. Nu aveau nici un motiv rational sa faca asta, si oricum nu au rezolvat nimic. Si ce daca te-au eliminat dintr-un grup? De parca in grupul lor stateai tu, de parca de el depinde viata ta :)) Ca si copilasii aia care spun : eu nu vreau sa iti dau sa te joci cu jucaria mea!
  E ridicol. Sunt caraghiosi. Si pe langa asta, tot ei ies in pierdere. In fond, un grup de promovare trebuie sa aiba cat mai multi membri, nu cat mai putini…

  Raspunde lui adelina
 • Andreea Ivan on Iul 30, 2014, 23:04:55

  Urat ce se intampla !

  Raspunde lui Andreea
 • cristinalincu on Iul 31, 2014, 10:03:57

  s-a suparat ca eBloguri creste si s-a razbunat pe toata comunitatea: ne-a luat lopatelele sa se joace numai el… copil rautacios, nu-i frumos!!!!!!! dar… cui ii pasa?

  Raspunde lui cristinalincu
 • alexander on Iul 31, 2014, 10:39:30

  de acord cu sarcasticu. e urat ce fac ei, dar nu-i baga in seama. deja ai inceput un drum si sunt multi care apreciaza deja. stii proverbul cu cainii care … ham! ham! … si caravana … VRUM! VRUM!

  Raspunde lui alexander
 • Robert Codescu on Iul 31, 2014, 17:04:32

  Uite vezi din cauza unor retardaţi d-ăştia NU 😛 am eu 1.000.000 EURO în contul bancar, dar lasă că nu-i nicio problemă îi iau prin îvăluire mi-am făcut un blog MORT http://www.mort.ebloguri.ro 🙂 ca să se oftice toţi ofticoşii din blogosfera românească !!! Că ceilalţi suntem pe eBloguri.ro !!! 😉

  Raspunde lui Robert

Meniu