• Acasa
  • Blog
  • Găseşte un prieten în blogosferă
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/blogging11-960x600_c.jpg

Găseşte un prieten în blogosferă


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Avantajele de a lucra împreună cu bloggerii

Am observat că bloggerii care lucrează împreună au o durată mai mare în blogosferă, şi au mai mult succes în construirea blogurilor lor. Găseşte un alt blogger – sau un grup mic de bloggeri – şi lucrează împreună pentru binele comun ale blogurilor iar acest lucru vă oferă o serie de avantaje:

1. Poţi câştiga feedback-uri din partea altor bloggeri.

2. Ai o persoană care înţelege situaţia ta ca blogger.

3. Puteţi lucra la diferite proiecte împreună.

4. Posibilitatea de a share-ui cu dragoste link-uri şi articole.

5. Posibilitatea de a share-ui mesajele reciproc prin intermediul site-urilor de social media, precum şi cu alţi bloggeri.

6. Posibilitatea de a crea comunităţi.

7. Poţi ajuta fiecare blogger să rămână motivat prin încurajare.

8. Poţi creea guest post-uri pe blog-ul respectiv.

9. Posibilitatea să share-uieşti talentele celorlalţi.

10. Vei avea de două ori putere în blogging la dispoziţie atunci când lucrezi în echipă.

Sarcina de astăzi este să-ţi găseşti un prieten în blogosferă. Cum poţi face asta?

Ia în considerare aceste sfaturi pentru a putea stabili o relaţie solidă de prietenie cu un alt blogger:

  • Avantaje reciproce: Aceste tipuri de relaţii sunt cele mai bune atunci când ambele părţi câştigă prin interacţiune. Asigură-te că ambele părţi contribuie şi beneficiaţi în moduri intangibile.
  • Încercarea de a găsi un blogger într-o nişa similară: Acest lucru poate fi imposibil pentru unii, dar dacă poţi, încearcă să construieşti relaţii cu bloggerii din nişe similare cu a ta. Aceste relaţii vor avea potenţialul de a deschide noi oportunităţi mari pentru tine pe mai multe niveluri. Dacă nu găseşti pe cineva din nişa ta, nu îţi face griji, poţi învăţa încă o mulţime de lucruri de la un alt blogger pe un subiect diferit.
  • Găseşte alţi bloggeri la nivelul tău: Când am sugerat această idee în trecut, am observat că o mulţime de bloggeri se apropie de bloggerii A-list. În timp ce nu este nimic în neregulă cu construirea unei relaţii cu un blogger mai popular; este benefic pentru tine să găseşti un alt blogger într-un stadiu similar de dezvoltare ca al tău. Veţi avea amândoi provocări similare în aproximativ acelaşi timp, ceea ce înseamnă că veţi înţelege şi veţi avea şansa să lucraţi şi să treceţi cu bine prin aceste provocări împreună.
  • Construiţi blog-urile mai bine reciproc: Lucraţi amândoi la blog-urile fiecăruia împreună. În timp ce majoritatea dintre noi s-au angajat în a-şi face blog-urile cât mai bune (şi ar trebui să fie), ia în considerare să lucrezi la blog-ul prietenului tău.

Împreună noi ştim – şi putem realiza – mult mai mult decât oricare dintre noi care lucrează singuri.

2 Comentarii la articol

Meniu

%d blogeri au apreciat: