• Acasa
  • Seo
  • Ghid pentru rating de calitate : Schimbări majore google
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/03/486086_504717882898789_1153853281_n-960x600_c.jpg

Ghid pentru rating de calitate : Schimbări majore google


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

M-am gândit că ar fi util să vă prezint un Ghid pentru rating de calitate având în vedere că Google a modificat complet ghidul după care se orientează specialiştii care se ocupă de atribuirea de rating-uri pentru site-uri.

Nu este vorba de vreo actualizare a regulilor vechi, ci despre o modificare totală. Multe din noile reguli nici măcar nu seamănă cu regulile vechi, folosite de cei care au cunoştinţe SEO. Ghidul conţine noi informaţii asupra metodelor folosite de Google pentru a afişa rezultatele căutărilor dar şi asupra felului în care un site poate avea un rating de top.

Noua versiune (a 5-a) a apărut de doar 3 luni şi conform acesteia Google pune mai mult accent pe rezultatele knowledge graph style (despre care vom discuta mai încolo) care par să ia locul rezultatelor de căutare clasice ale Google, precum şi reputaţia, autoritatea, şi desigur reclamele de pe pagină (dacă este cazul).

Google pune acum accent pe site-urile care au un grad mare de expertiză, autoritate şi încredere. La aceşti algoritmi s-a lucrat foarte mult şi nu ar trebui să fie vreo surpriză pentru niciun webmaster.

Dar, fiţi fără grijă! În zilele ce urmează vom continua acest Ghid pentru rating de calitate şi vă vom învăţa cum să vă îmbunătăţiţi site-urile conform noilor reguli stabilite de Google.

4 Comentarii la articol

Meniu