• Acasa
  • Plugins
  • Google tocmai a anunțat că va oferi propria colecție Nik 100% gratuit.
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2016/03/Nik_Google-960x600_c.jpg

Google tocmai a anunțat că va oferi propria colecție Nik 100% gratuit.


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Vă amintiți că Google a achiziționat Nik Software-ul și popularul Snapseed, aplicația de editare foto, în septembrie 2012. Deși Google a eliminat Snapseed pentru desktop în martie 2013, nu mică a fost surprinderea atunci când Google a început să vândă întreaga suită Nik (evaluată inițial la aproximativ 500 $ ) pentru „prețul scăzut” de 150 $ mai târziu în acea lună.

Acum este gratuit.

„Fotografii pasionați din întreaga lume utilizează Colectia Nik pentru a obține cele mai bune imagini zilnic”, scrie Google. „Pe măsură ce continuăm să ne concentrăm investițiile noastre pe termen lung în construirea de instrumente de editare foto incredibile pentru mobil, cum ar fi Google Foto și Snapseed, ne-am decis să permitem accesul gratuit la suita de desktop Nik Collection, astfel încât oricine să o poată folosi.”

Nik_Google

Colecția Nik are 7 plug-in-uri pentru PC si Mac care oferă o gamă largă de funcții de editare foto, inclusiv mimarea aspectul camerelor vechi și a filmelor, retușare și corectarea fotografiilor, retusari pentru cameră obscură, ajustarea culorilor și tonalităților, HDR, imaginii, ascuțirea și reducerea zgomotului.

Citeste si...   Google aplica un nou algoritm "mobile friendly"

Intreaga colectie este liberă pentru a fi descărcată începând de astăzi, 24 martie 2016. Dacă ați achiziționat produsul în acest an, veți primi o rambursare completă a prețului de achiziție (acesta va fi eliberat în mod automat în curând).

„Suntem încântați să facem accesibil pentru toată lumea instrumente puternice de editare a fotografiilor ce cândva obișnuiau să fie folosite doar de profesioniști.” afirmă cei de la Google.

Meniu

%d blogeri au apreciat: