• Acasa
 • Blog
 • Greseli comune pe care le poti evita – WordPress
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/03/wordpress-code-image-960x600_c.jpg

Greseli comune pe care le poti evita – WordPress


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cu toate opțiunile disponibile in WordPress este ușor sa faci greșeli care pot avea efect catastrofal asupra website-ului tau . Acestea sunt 4  dintre cele mai frecvente greseli WordPress și iata cum le poti evita:

1. Nu actualiezi WordPress -ul

Nu doresti să fii un adoptator-timpuriu, dar cu WordPress este important sa fii la zi . Au fost 7 versiuni de WordPress în 2013, 4 dintre aceste versiuni au fost update-uri de securitate sau de întreținere. Ce înseamnă acest lucru este că o vulnerabilitate, eroare sau o problema de securitate a fost identificată și Automattic au lansat un remediu pentru ea. Este întotdeauna cel mai bine să actualizezi cea mai recentă versiune în special atunci când acestea include update-uri de securitate.

Vă recomand o copie de rezervă a site-ul inainte de a aplica orice actualizare. A se vedea punctul 3 de mai jos.

2. Nu actualizezi plugin-urile

Dezvoltatorii actualizeaza plugin-uri pentru noi caracteristici, pentru a fi la zi cu cea mai recentă versiune de WordPress, și pentru a rezolva bug-uri sau probleme de securitate .Este o idee bună sa actualizati plugin-urile dumneavoastră la un moment.

Si pentru acest pas vă recomand o copie de rezervă a site-ul inainte de a aplica orice actualizare, uneori acest pas poate strica site-ul .

3. Nu faci Back Up .

Acest lucru merge mână în mână cu punctele 1 si 2, și merge dincolo de simplul backup a bazei de date. Înainte de a actualiza următoarea versiune de WordPress, sau de a începe actualizarea de plugin-uri, este o idee inteligentă să rulezi o copie de siguranță completă a site-ului. Cel mai simplu, cel mai eficient mod de a face acest lucru este folosind BackupBuddy, un plugin WordPress premium de la iThemes.

Va recomand BackupBuddy, deoarece nu doar ca face o copie de rezervă a bazei de date WordPress,dar aceasta si susține întreaga instalarea WordPress – plugin-uri, teme, setările, widget-uri, etc. De asemenea, include o caracteristică super-ușoara de restaurare, asa ca daca se intampla ceva rau poti avea site-ul online în câteva minute, folosind copia de rezerva .

4. Nu Utilizezi SEO eficient

Majoritatea proprietarilor de site-uri nu se deranjeză cu optimizarea pentru motorul de căutare, în schimb ei utilizează abordarea „Sper că funcționează”. Gresit !

Acestea sunt doar 4 dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii atunci când utilizează WordPress-ul .

Ce alte greseli ai mai văzut? Te rog sa lasi un comentariu mai jos.

28 Comentarii la articol

 • read with Adelina on Mar 8, 2015, 11:36:00

  Useful 😀

  Raspunde lui read
 • Victor Dulu on Mar 8, 2015, 11:48:57

  Nu actualizezi, faci pe desteptul sau nu ai timp iar apoi consumi timp enorm sa rezolvi problemele cauzate de aceasta sarcina obligatorie numita update pe care trebuia sa il faci.
  Eu am patit asa si a trebuit ore multe sa rezolv problemele.

  Raspunde lui Victor
 • alex on Mar 8, 2015, 12:29:24

  Bun articol. As adauga sa se acorde o mare atentie plugin-urilor noi, sa fie compatibile cu cele vechi, altfel pot aparea erori in site.

  Raspunde lui alex
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Mar 8, 2015, 12:31:35

   La wordpress plugin-urile sunt o mare problema ( de aia incerc sa scap de cat de mult pot de ele ) .

   Raspunde lui cristian
 • Robert Codescu on Mar 8, 2015, 13:30:30

  OK ne descurcăm şi fără plugin-uri 😛 ideea este că WordPress-ul nu mai e hobby de mult este ştiinţă şi tehnologie !!!

  Mulţumim frumos de articol Cristi !!! 😀

  Raspunde lui Robert
 • Stoian Ciprian (comunicarepr) on Mar 8, 2015, 14:01:37

  Un articol util, felicitari. Insa, eu as pune accentul pe ultima greseala gasita de tine > https://comunicarepr.ro/greseli-seo-evitate/ 🙂

  Raspunde lui Stoian
 • Irina Cristina Ţenu on Mar 8, 2015, 15:03:41

  Un articol foarte folositor. Eu recunosc ca fac si eu astfel de greseli. Am sa incerc sa nu le mai fac.

  Raspunde lui Irina
 • cristinalincu on Mar 8, 2015, 16:03:07

  interesant, recunosc ca fac aceste greseli… Multumesc pentru informatii!

  Raspunde lui cristinalincu
 • Calatorii on Mar 8, 2015, 17:10:34

  De retinut este faptul ca trebuie sa evitam folosirea unor pluginuri care nu ne ajuta cu nimic insa de multe ori le activam sa fie acolo si ele. Eu folosesc doar un plugin pentru seo, in rest nu instalez altele.

  Raspunde lui Calatorii
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Mar 8, 2015, 17:13:42

   Iti recomand un plugin de cache + un plugin de optimizare imagini ( pe langa cel de SEO sunt esentiale ) .

   Raspunde lui cristian
 • Andreea Ivan on Mar 8, 2015, 17:26:30

  Un articol foarte util ! Primul punct il stiam sunt la zi cu versiunea wordpress, dar despre informatiile de la celelalte puncte nu prea aveam cunostinte atat de detaliate. Multumim, Cristian !

  Raspunde lui Andreea
 • tonyantony2009 on Mar 9, 2015, 11:38:52

  O alta greseala e ca proprietarii de site-uri/blog-uri pe wordpress fac exces de tag-uri. DPDV SEO, tag-urile nu mai sunt un atu, tag-urile trebuind folosite doar pentru a ajuta vizitatorul, caz in care ele pot fi setate cu rel=”noindex, follow”.

  Raspunde lui tonyantony2009
 • Sarcasticu on Mar 9, 2015, 14:01:17

  Cea mai mare greșeală, cu toate că nu ține de SEO, plugin-uri și chestii, este următoarea:

  Autorul blogului nu se include în discuțiile pe care le face vizitatorul. Cel mai aiurea lucru. Poți să-ți optimizezi blogul, să-l ai la zi cu toate update-urile posibile, să ai sau să nu ai plugin-uri. Dacă nu participi la discuți, simplu, îți sapi singur groapa. Oricâte comentarii sunt, trebuie să răspunzi la fiecare în parte. E vorba de bun simț și respect. În acest fel poți să-ți creezi o comunitate rapidă.

  Raspunde lui Sarcasticu
  • Ionita Cristian Alexandru
   cristian on Mar 9, 2015, 15:12:28

   De multe ori cand intru pe o postare primul lucru care il fac este sa ma uit ce zice comunitatea …

   Raspunde lui cristian
 • anachirila on Mar 9, 2015, 21:47:52

  foarte interesant 🙂 multumim

  Raspunde lui anachirila
 • meritacitit Livia Camciuc on Mar 9, 2015, 22:49:12

  Imi place sa cred ca sunt foarte multi utilizatori de WordPress care scriu din pasiune si atat. Pana la urma, aceasta activitate, aici ma refer la scris, nu are un tipar de utilizator, respectiv tineri care pot fi in pas cu tehnologia sau cine stie ce profesionisti care mai cunosc si putin cod. De aceea, astfel de articole sunt foarte folositoare si ar trebui sa promovam toti acest gen de „lectii'”publice si accesibile tuturor. Multumim Cristi pentru informatiile publicate 🙂

  Raspunde lui meritacitit
 • Alexandru on Mar 10, 2015, 00:18:57

  Da, ai adus discuția în niște puncte interesante! Nu sunt foarte multe/ mulți care să facă o copie de siguranță a site-ului. Acum știm mai bine că să evităm. 🙂 Mulțumim!

  Raspunde lui Alexandru
 • Miruna Chiriac on Mar 10, 2015, 13:04:06

  Dupa părerea mea, cea mai mare greșeală făcută este aceea că mulți dintre utilizatorii de wordpress habar nu au să realizeze un SEO cât de cât corect. Nu vorbim de un SEO ca la carte, ci ținând cont strict de recomandările pe care le dă wordpress-ul.

  Raspunde lui Miruna

Meniu

%d blogeri au apreciat: