Sorteaza dupa:
Grid
  • Acasa
  • Categorie "Hall of shame"

Categorie Hall of shame

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/SCAM-960x442_c.png

Atenţie la tentativele de scam de pe bloguri!


Cum să fii refuzat dacă vrei să ajuți o familie săracă și nevoiașă personal?!

Am citit și eu articolele lui Sarcasticu. Articolele scrise de Cristian Iosub și Damian Irimescu mi-au confirmat ceea ce bănuiam deja… Mie imi miroasea de la început a SCAM (Ţeapă) de la Craiova la București… Oameni dubioși… Avem de a face zi de zi cu oameni dubioși.

Deși pe Cristian l-a costat drumul de la Bucureşti la Craiova, totuși omul a vrut facă o donaţie personal. Fără el nu am fi descoperit înşelătoria! Bine, mie îmi mirosea a ţeapă de la primul articol… De ce ? Simplu… Am avut un precedent cu acest Sarcasticu, pe numele lui adevărat Răsteanu Octavian Daniel ( îmi fie învăţătură de minte când îmi aleg colaboratorii). Dar, revenim la oile noastre… În discuţia mea cu Cristian i-am spus Cristi, dacă este pe bune, donează şi din partea mea 100 ron”. Evident „domnul”, Octavian Daniel Răsteanu, a refuzat se vadă cu Cristian, invocând tipic o scuză (în cazul de faţă „plec din localitate”)… Cum zicea şi Cristian, trebuie ai mare încredere în nişte oameni pe care îi cunoşti de 3 zile îi laşi singuri în casa ta, cu actele tale, mobilă, etc.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/02/hoster.ro-black-seo--960x619_c.png

Hoster.ro spammeri si obraznici .


 

hoster.ro black seo

Pe langa ca fac un spam infect sunt si prosti facuti gramada .

Hoster.ro

 

Ultimul update de Page Rank a avut loc pe 6 Decemberie 2013 draga Alexandru  …. Asta pentru cultura ta de babuin cretin . Spammeri de 2 lei . Amin !

Poti sa ai incredere intr-un „host” care vinde trafic ? Va recomand sa apelati cu incredere la dataprotection  daca primiti mesaje publicitare aka SPAM . 

Update : Babuinu nu se lasa cu spammul …

Update 2: Au ramas fara site … „Host serios” !

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/08/clickjacking-960x539_c.jpg

A mai aparut o mizerie care face clickjacking


Ascuns în spatele unor mesaje amuzante, utilizatorii sunt trimişi către site-ul social-crazy.com (site plin de error) . Acolo li se deschid câteva imagini pornografice, iar Like-ul lor este dat automat şi distribuit pe Facebook, pentru a fi văzut şi de prieteni.

Ce este clickjacking-ul? O metodă veche folosită de unele site-uri prin care maschează  link-uri maliţiose în spatele unei oferte atractive . În epoca Facebook, clickjacking-ul se face prin folosirea unui link de preview foarte atractiv – o femeie foarte sexy, un banc interesant sau o ştire breaking news un video . Dacă s-a întâmplat totuşi să fiţi victima unui clickjacking, atunci duceţi-vă pe profil rapid, la (ACTIVITĂŢI RECENTE) şi scoateţi acel Like de acolo. De asemenea, puteţi să modificaţi setările de confidenţialitate şi să fie disponibil doar pentru dumneavoastră.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/07/platforme-de-blog-gratuite-960x640_c.jpg

Fair Play?


Blogging-ul e o activitate tare frumoasă, însă mulţi mânjesc un lucru atât de frumos prin comportamentul lor. Bloggerii ar trebui să se ajute între ei, să coopereze, să se încurajeze; cu toate astea multi iau prea personal anumite neînţelegeri şi le extind până la proporţii pantagruelice.

Desigur, nu te poţi înţelege bine cu toată lumea. E perfect normal să fie şi persoane care să nu fie de acord cu tine. Însă unii duc acest lucru la extrem. Şi da, nu e frumos să se scrie urât despre tine… Dar sunt şi bloggerii care îşi transferă această ură şi asupra celor care îl susţin pe celălalt, chiar dacă nu au nimic personal cu el ci doar îşi exprimă o părere care îl susţine pe cel atacat.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/06/FCC-960x539_c.jpg

Da, și reclama negativă tot reclamă e, dar oare merită să ne pătăm valorile țării doar pentru puțină publicitate?


Este important să avem grijă de sănătatea noastră. Indiferent că vorbim de o simplă răceală, o aluniță în creștere, o boală de piele sau o boală cu transmitere sexuală. Dacă atunci când vorbim de o aluniță ne referim doar la sănătatea noastră, când vorbim de bolile cu transmitere sexuală ne referim și la sănătatea celor dragi.

Probabil că ați auzit și voi(și dacă nu ați auzit, nu vă simțiți prost- și eu abia recent am aflat) de testele celor de la Veneris, care se laudă că depistează rapid infecțiile și bolile cu transmitere sexuală. Un lucru foarte util, dacă e să ținem cont de stilul de viață al oamenilor în secolul 21.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/07/Stupid-960x720_c.jpg

Blogatu.ro si Allview Romania


Nu știu cum faceți voi, dar eu de fiecare dată când doresc să îmi achiziționez ceva, prefer să cer înainte câteva păreri, pentru a mă asigura că fac o achiziție bună. Când spun păreri, nu mă refer la detaliile tehnice găsite pe Internet sau oferite de un agent care laudă produsul omițând eventualele dezavantaje, doar cu scopul de a își vinde produsul.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/06/Am-plagiat-960x577_c.jpg

Am plagiat ?


Am primit acest email pe suport@ebloguri.ro .

De la: Minodora Dinu

Subiect: Plagiat

Mesaj:
http://ebloguri.ro/2014/06/14/pe-tine-ce-face-fericit/

Draga Echipa,

Te rog frumos sa semnalezi bloggeritei de mai sus ca trebuie sa stearga fragmentele
reproduse de pe blogul meu, inregistrat cu drepturi de autor.
http://mindfultree.wordpress.com.
Fragmentele in cauza sunt cele de mai jos. Nu stiu ce o face pe bloggerita Adelina
sa fie fericita, dar pe mine sigur vederea acestor randuri copiate m-a indiusdpus
foarte tare si imi voi apara dreptul de autor.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/04/tema-960x768_c.jpg

gadget-talk.ro tema warez


Si se jura ca nu fura , dar i-am prins cu tema in gura . Rusinica www.gadget-talk.ro .Sa facem o cheta sa le cumparam tema ?

gadget-talk.ro tema warez

„Nu e furt ma daca e pus la dispozitie. Nu suntem noi de vina ca primesti un telefon gratis, desi el e furat „

Oare ?

ART. 26
Complicele
Complice este persoana care, cu intenţie, înlesneşte sau ajută în orice mod la
săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală. Este de asemenea complice
persoana care promite, înainte sau în timpul săvârşirii faptei, că va tăinui
bunurile provenite din aceasta sau că va favoriza pe făptuitor, chiar dacă după
săvârşirea faptei promisiunea nu este îndeplinită.

Meniu