• Acasa
  • Blog
  • Îmbunătățește-ți scrisul pe blog și vei obține mai mulți cititori
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/11/Îmbunătățește-ți-scrisul-pe-blog-și-vei-obține-mai-mulți-cititori-960x600_c.jpg

Îmbunătățește-ți scrisul pe blog și vei obține mai mulți cititori


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Să scrii pe un blog doar pentru a face oamenii să-și dorească să te citească, nu se compară cu nimic altceva. Stilul tău de scris joacă un rol important în atragerea vizitatorilor și în încurajarea lor să facă click pe cât mai multe titluri, să citească cât mai mult, precum și să se întoarcă pe blogul tău. Ca să scrii pe un blog nu ai nevoie să urmezi orice regulă de gramatică. Blogul îți oferă flexibilitatea astfel încât poți comunica cu cititorii tăi, într-un mod în care vor înțelege mesajul tău și vor răspunde pozitiv. Cu toate acestea, există câteva trucuri simple pe care le poți utiliza pentru scris, pentru a-l îmbunătăți pentru un public căruia îi place să citească conținut online într-un blog special. Prin urmare, cum poți obține mai mulți cititori?

Începe cu punctele cele mai importante

Nu pierde timpul unui cititor cu o introducere de lungă durată. În schimbi, oferă mesajul cel mai important în primele rânduri. Cu alte cuvinte, scrie ca un jurnalist pentru a atrage atenția și termină cu cele mai puține detalii importante. În acest fel, în cazul în care o persoană citește doar primul paragraf va avea suficiente informații vitale pentru a înțelege povestea de bază și el/ea decide dacă vrea să lectureze în continuare.

Scrie pentru cititorii tăi

Cine este publicul țintă? Cine vrei să-ți citească blogul? Așa ar trebui să scrii pe blogul tău. În cazul în care un articol de pe blog nu este semnificativ, util, educativ sau plin de divertisment pentru publicul tău, publică altceva care crezi că are valoare pentru publicul tău. Îndeplinește-le nevoile cititorilor prin conținutul blogului tău. Cu alte cuvinte, scrie ca un copywritter și scrie pentru publicul tău.

Citeste si...   Cum se scrie un articol pentru SEO?

Fii scurt

Articolele blogului ar trebuie să fie succinte! Majoritatea cititorilor de bloguri nu doresc să citească mesaje lungi. Concentrează-te pe crearea de conținut care se potrivește cu așteptările și preferințele publicului tău. Blogurile cu articole lungi sunt copleșitoare în online, așa că folosește o mulțime de paragrafe scurte, titluri/subtitluri și liste marcate.

Stai concentrat

Care este subiectul blogului tău? Rămâi pe el! Dacă scrii pe mai multe direcții, vizitatorii nu vor știi la ce să se aștepte de la tine. Ei vin pe blogul tău pentru a citi despre un anumit subiect. Dacă schimbi subiectele în fiecare zi sau în fiecare articol, ei nu vor dori să să caute prin dezordinea ta pentru a găsi articolele pe care îi interesează. Prin urmare, este important să stai concentrat pe un subiect.

Simplifică-ți scrisul

Cei mai mulți cititori de blog așteaptă ca un conținut să fie rapid și ușor de citit. Scrierea la un al patrulea nivel de lectură ar putea părea șocant pentru un cititor. Oferă-ți timp pentru a studia subiectul blogului, publicul țintă și obiectivele tale și apoi scrie la un nivel de lectură care se potrivește pentru fiecare cititor. Acest „truc” depinde foarte mult de subiectul blogului și publicul țintă.

Meniu