• Acasa
  • Blog
  • Interviu cu Livia Camciuc #MeritaCitit
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/Livia-Camciuc-960x600_c.jpg

Interviu cu Livia Camciuc #MeritaCitit


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ce te-a determinat să te apuci de blogging?

În primul rând am vrut să descopăr acest segment din online, mai bine decât până acum și totodată mulți prieteni din acest domeniu m-au sfătuit în acest sens. Consider că a face blogging este un instrument prin care îți prezinți cunoștințele celor interesați și informarea este una facilă.

Prinde blogging-ul in România?

Din punctul meu de vedere, blogging-ul prinde în România dacă este făcut pe o anumită nișă. În spatele calculatorului este un om care are o anumită experiență în viață, nu putem fi buni la toate și nu ne putem exprima opiniile în orice domeniu, decât îl cel testat și cunoscut cu adevărat. Ca să concluzionez, prinde blogging-ul care este făcut corect, din pasiune pe un anumit segment care este cunoscut de persoana respectivă.

Mai ai alte proiecte în online?

Proiectul de suflet pe care l-am avut în online a fost MerităCitit.ro pe care l-am creat alături de prietena și asociata mea Alex (Băran) Petrescu și pe care ți l-am predat cu mare încredere că îl vei dezvolta în continuare, poate și mai bine decât am facut-o noi. Totodată, în momentul de față, alături de asociata dorim să vindem cel de-al doilea proiect important pentru noi MeritAngajat.ro. Pe această cale anunț că oricare este interesat mă poate contact ape mine sau pe asociata mea pe Facebook sau în orice alt mijloc posibil.


Ai un target pe care vrei să-l atingi peste 6 luni sau peste un an?

Mereu am un target. Nu ai cum să ai succes în viață dacă nu îți propui efectiv să ajungi la o destinație. Targetul, în general, pe care mi-l setez este realizabil și trebuie să îmi aducă un plus valoare în activitatea pe care o desfășor.

Îți place sa te implici în ceea ce faci?

În tot ceea ce fac mă implic pentru că îmi face plăcere. Nu m-aș da jos dimineața din pat dacă nu mi-ar face plăcere să defășor activitățile în care sunt implicată. Singurul regret, din acest aspect, este faptul că nu știu să mă opresc, uit de mine pentru activitățile pe care le desfășor.


Ce impact a avut asupra ta lumea online?

Eu nu privesc diferit lumea online față de cea din offline, adică este același univers. Online-ul îți permite să distribui o informație către un public larg, indiferent cât de aglomerată este agenda ta. În offline, lucrurile stau puțin diferit deoarece timpul a devenit dușmanul omului, iar informația se pierde dacă nu este scrisă.


De ce ai recomanda cuiva să-și facă un blog?

În primul rând, recomand tuturor să își facă un blog pentru a putea să împătășim experiențele. În al doilea rănd, ca mediu de socializare, care poate fi adus și în offline crează șansa de noi perspective, de colaborări diverse și în special pentru faptul că este un mod de relaxare foarte creativ.

Meniu