http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/05/Adelina-Popa-960x600_c.jpg

Interviu cu Read with Adelina


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

10428250_1436834549914304_6104041092630824374_o

Ce te-a determinat sa te apuci de blogging?

Nu pot spune că am avut un motiv sau un scop anume. Când mi-am făcut primul blog, nu aveam un plan exact, ci doar îmi doream să am un locușor unde să îmi pot exprima gândurile.

Prinde blogging-ul in Romania?

Da și nu. Cred că blogosfera românească încă mai are multe de învățat. Sper ca odată cu dezvoltarea ei oamenii să înțeleagă că blogging-ul este mai întâi o pasiune, apoi o afacere.

Mai ai alte proiecte în online?

Deocamdată nu.

Ai un target pe care vrei sa-l atingi peste 6 luni sau peste un an?

În ceea ce privește blogging-ul nu, cu excepția faptului că plănuiesc să îmi organizez timpul în așa fel încât să pot scrie mai mult.

Iti place sa te implici in ceea ce faci?

Categoric. Cred că regula principala este să punem suflet în tot ceea ce facem.

Ce impact a avut asupra ta lumea online?

În primul rând, cel mai mare avantaj este faptul că am descoperit mulți oameni frumoși și am legat prietenii. Din punctul meu de vedere, acesta este principalul motiv pentru care merită să activezi în mediul online.

De asemenea, pot spune că am avut și foarte multe lucruri de învățat. Am ajuns să interacționez cu oameni care aveau mai multă experiență decât mine și chiar am avut ce învăța de la ei.

De ce ai recomanda cuiva sa-si faca un blog?

Cum spuneam și mai în sus, principalul motiv este socializarea și interacțiunea cu ceilalți. Dacă o persoană dragă m-ar întreba însă ”De ce ar trebui să îmi fac un blog?”, cred că cel mai bun răspuns ar fi ”De plăcere.”

Meniu