• Acasa
  • Blog
  • Interviu cu „Tic-tac…sau Robert Codescu”
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/04/Robert-960x600_c.jpg

Interviu cu „Tic-tac…sau Robert Codescu”


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ce te-a determinat sa te apuci de blogging?
In prima faza curiozitatea, apoi “moda” dupa care a venit pasiunea pentru blogging. Am inceput cu Blogger, am trecut la WordPress si cel mai nou proiect este … MORT http://www.mort.ebloguri.ro unde ma simt foarte bine.

Prinde blogging-ul in Romania?

De la o zi la alta mai bine si cu fiecare click este tot mai atractiv. S-a ajuns la milioane de bloguri in limba romana, motiv pentru care cred ca si la noi incepe sa prinda bloggingul. Acum cat de profesional o fac unii nu este momentul sa comentam noi !!!

Mai ai alte proiecte în online?

Dai mi place foarte mult sa scriu articole si sunt redactor-colaborator la mai multe publicatii atat in print cat si online. Urmatorul blog pe care il voi realize va fi despre absolute toate publicatiile unde am scris si scriu.

Ai un target pe care vrei sa-l atingi peste 6 luni sau peste un an?

Cititori cat mai fideli si cat mai multi si (as fi ipocrit san u recunosc), un cont bancar mai “durduliu”. Iar targetul journalistic ar fi dezvoltarea si diversificarea publicatiilor la care scriu.

Iti place sa te implici in ceea ce faci?

Bineinteles ca da, fiindca daca nu faci ceva din placere atunci vei ajunge sclav intr-o actiune pe care nu ti-ai dorit-o niciodata. Stiu ca suna dur dar aceasta este realitatea !

Ce impact a avut asupra ta lumea online?

Online-ul este ca nava USS Entreprise (din serialul “Star Trek”), adica te ajuta sa descoperi oameni noi, te teleporteaza in locuri magnifice si te ajuta sa ai un castig constant fara sa cobori in mina. Este lucrul care-ti ofera tot ceea ce-ti doresti daca STI cum sa-i soliciti asta !!!

De ce ai recomanda cuiva sa-si faca un blog?

Un blog este cea mai moderna si eficace modalitate de a iesi din anonimat si a-ti face auzite opiniile si aspiratiile. Tot mai multi oameni se apuca astazi de blogging dar NUMAI cativa reusesc sa atraga atentia asupra lor.

2 Comentarii la articol

Meniu

%d blogeri au apreciat: