• Acasa
  • Blog
  • Mașina este o investiție nu o cheltuială
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2018/08/Mașina-este-o-investiție-nu-o-cheltuială-960x600_c.jpg

Mașina este o investiție nu o cheltuială


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mulți caută să-și cumpere mașini second hand în zilele noastre, dar puțini sunt dispuși să ofere o sumă considerabilă pentru acestea și cumpără mașini ”dubioase” la un preț mai mic. Iar urmările acestei acțiuni o să se vadă în lunile ce vor urma când o vor fi nevoiți să investească sume mari în reparații.

O mișcare inteligentă ar fi să investești o sumă ceva mai mare într-o mașină decât să te zgârcești și să fi nevoit mai apoi să bagi sute de euro în reparații. Practic aceia o să fie bani aruncați pe apa sâmbetei cum se spune.

În plus este mult mai eficient pentru tine să nu-ți pierzi timpul prețios prin service-uri auto sau stând ore în șir pe site-uri de mașini second hand pentru a-ți căuta o nouă mașină la fiecare 6 luni. Vorba aia, o dată și bine. Așa e și cu mașinile. Mai bine cumperi o dată o mașină eficientă și apoi scapi de această grijă pentru mult timp.

Ce facem cu cei care se zgârcesc? Păi avem două variante. Ori îi lăsăm așa cum sunt ceea ce nu este deloc normal, ori încercăm să le deschidem ochii și le prezentăm avantajele unei investiții eficiente.

Să-ți spun de ce sunt pro mașini mai scumpe fie ele chiar și de mâna a 2-a.  Dintr-un motiv simplu despre care am vorbit puțin și mai sus, dar acum este ocazia perfectă să-l detaliez. În momentul de față nu mai există efectiv nicio scuză pentru cei care aleg să-și cumpere mașini foarte ieftine și îi vezi cum se plimbă din service în service cu ”super bolidul lor”. Aceste persoane nu trebuie ajutate, pentru că fac lucruri de acest gen fără să cunoască cum stau mai nou lucrurile în domeniul auto. Pur și simplu acum ți se oferă aproape pe tavă o mașină la un preț accesibil. Trebuie doar să-ți dorești să o ai.

Cum așa? Păi cei de la autorulatebucuresti.ro au lansat un program tare interesant prin care îți oferă credite pentru achiziționarea de mașini second hand de pe site-ul lor, iar dobânda este 0%. Da, ai citit bine. Și eu am rămas foarte surprins în primă fază dintr-un motiv simplu. N-am mai văzut până acum o asemenea opțiune în domeniul auto. Și  normal că așa ceva merită promovat. Cei de la Autorulate București sunt primii din țara noastră care fac acest lucru și merită cuvinte de laudă. Este șansa de care aveau nevoie majoritatea șoferilor din România pentru că nu trebuie să uităm că trăim în țara în care asfaltul este o raritate în multe zone și mersul cu mașina la service este pentru mulți mai des decât mersul la medic.

Citeste si...   O excursie în mall îţi va îmbunătăţi blogul

Ok, ești uimit și este normal. Dar ce o să spui atunci când o să-ți povestesc despre cât de ușor poți aplica pentru un asemenea credit. Există 3 pași simplii. Bine, patru, iar primul dintre ei este cel mai important. Nu știu cum am fost aproape să-l uit.

 

  1. Intră pe autorulatebucuresti.ro și alege mașina care îți place cel mai mult. Acesta este cel mai important și dificil pas pentru că în rest totul merge de la sine. Adio birocrație și adio dobândă, dar ai puțină răbdare.
  2. Mai apoi trebuie să completezi un acord de verificare ANAF pentru confirmarea salariului net
  3. De asemenea ești nevoit să completezi și un acord de verificare la Biroul de credit pentru verificarea istoricului său de creditare.
  4. Aceste formulare trebuie trimise mai apoi alături de o copie de buletin pe adresa de mail a celor de la Autorulate București sau chiar pe numărul lor de Whatssupp, dar mai multe detalii găsești pe site.

 

Sper că după ce ți-am explicat cum stau lucrurile am reușit să-ți arăt că este mult mai important să-ți cumperi o mașină care să dureze decât una mai ieftină, dar care să te facă să scoți regulat bani din buzunar pentru reparații și lucruri asemănătoare. Totul depinde de tine, dar dacă gândești în perspectivă atunci decizia este deja luată. Trebuie să pui cap la cap mai multe aspecte și să iei decizia potrivită pentru tine. Aștept să-mi spui cum au mers lucrurile cu cei de la autorulatebucuresti.ro și cât de mulțumit ești de noua ta mașină.

 

 

 

Meniu