http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/09/Optimizare-SEO-960x600_c.jpg

Optimizare SEO


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Primul lucru pe care ar trebui să-l ştii despre SEO (search engine optimization) este consistenţa cuvântului cheie. Din cauza asta, în acest articol voi încerca să acopăr imediat, primele lucruri care se referă la rang-urile solide în motoarele de căutare pentru un anumit număr de fraze de cuvinte cheie.

Aceste lucruri se aplică la orice tip de site, cu privire la orice industrie pe care o vizaţi. Să recapitulăm primele 5 noţiuni:

  • Paginile web pentru motoarele de căutare, nu pentru site-uri.

Pentru fiecare pagină, tu ar trebui să ai titluri, descrieri şi cuvinte cheie unice. Prin urmare, ar trebui să existe o singură pagină pentru expresiile de cuvinte cheie pe care vă orientaţi….Trebuie să fii extrem de concentrat pe acea frază. Puteţi să vizaţi, de asemenea, cât mai multe combinaţii legate de fraza pe care o utilizaţi.

  • Site-ul trebuie să fie relevant pentru cei care caută, nu doar pentru motorul de căutare.

Un domeniu foarte important al SEO-ului este să fie bine echilibrat. Există multe variabile care contează atunci când vine vorba de optimizarea unui site, nu este o anumită zonă pe care ar trebui să-ţi foloseşti toate eforturile pentru a ajunge în Top 10.

  • Mai puţin înseamnă mai mult, atunci când vine vorba de cuvintele cheie.
Citeste si...   Mituri frecvente despre SEO

Dacă ai un site mediu, trebuie să te concentrezi pe 5-10 cuvinte cheie. Construieşte întreg site-ul în jurul valorii acestor cuvinte cheie. Aminteşte-ţi să fie relevante pentru căutări folosind aceste cuvinte cheie. Pune aceste cuvinte cheie în titlu, descriere, cuvinte cheie, şi aminteşte-ţi factorul de unicitate.

  • Construieşte conţinut real pentru oameni, nu pentru maşini.

Se spune că un conţinut este regele, şi e un motiv bun pentru care se spune asta. Păstrează conţinut nou, fie prin adăugarea unuia nou, sau prin editarea celui existent. Relaţia dintre conţinut şi prospeţime este o necesitate.

  • Spune-mi ce link-uri ai spre tine, cui trimiţi link-uri, şi îţi voi spune cine eşti.

Da, link-urile sunt importante în SEO. Trebuie să ai link-uri din afară care arată spre site-ul tău, dar ceea ce contează cu adevărat, este că trebuie să ai link-uri primite de calitate şi, trebuie construite naturale, bineînţeles. Motoarele de căutare recompensează site-ul atunci când link-urile sunt construite în mod constant în timp.

Meniu

%d blogeri au apreciat: