• Acasa
  • 2.0
  • Despre eBloguri – Comunitatea Bloggerilor din România
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/04/1979718_698521373518438_509171493444179073_n-960x600_c.jpg

Despre eBloguri – Comunitatea Bloggerilor din România


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lansată în luna martie a acestui an, platforma eBloguri.ro a devenit din ce în ce mai populară în rândul bloggerilor autohtoni. De ce este ea atât de deosebită? Ce beneficii le oferă ea membrilor? Despre toate acestea și chiar mai multe vom discuta în cele ce urmează.

Scopul platformei eBloguri

Deși aparent unitară, blogosfera din țara noastră este destul de dezbinată. În plus, foarte mulți bloggeri nu ştiu ce pot face cu adevărat cu un blog. eBloguri și-a propus astfel să pună umărul la creșterea nivelului de interacțiune și cooperare între bloggeri, dar să îi și educe pe aceștia astfel încât să își dezvolte blogurile.

Pentru a simplifica lucrurile: eBloguri e un fel de facebook al bloggerilor. Aici bloggerii pot comunica, fie pe chat, fie pe forumuri. Pe lângă aceasta, pot citi diverse articole interesante și utile pe diverse teme legate de blogging (dar nu numai).

[Tweet „Promovarea blogului prin intermediul eBloguri”]

Fiind gândită pentru bloggeri, platforma vine în întâmpinarea unei dorinţe primordiale în rândul acestora: promovarea blogului – oferind multiple opţiuni în acest sens. Cel mai simplu mod, este postarea de link-uri către diverse postări pe peretele personal sau în grupuri (forumuri) organizate pe diverse teme. O altă metodă, care început să devină populară este scrierea de guest-posturi.

Apoi, mai este și populara rubrică Un Blogger pe Zi -prin care este prezentat și recomandat un blogger ales de autoarea rubricii sau propus de comunitatea.

Nu este de neglijat nici campania Promovează un Blogger. Timp de o săptămână, comunitatea votează un blog, iar apoi săptămâna următoare se ocupă de promovarea acestuia prin diverse metode: distribuirea de articole pe paginile personale, like-uri și follow-uri, etc.

Campanii și concursuri

eBloguri derulează periodic diverse campanii și concursuri. Deja am vorbit despre una dintre campanii, care a devenit foarte cunoscută și apreciată în rândul membrilor comunității: Promovează un Blogger.

O altă campanie foarte răsunătoare este Project Neutrality care militează pentru libertate accesului la informație și lipsa cenzurii – două aspecte foarte importante şi îndelung discutate.

Pe lângă aceste două campanii, pe eBloguri se mai organizează și diverse concursuri cu premii variate și utile bloggerilor.

Pe viitor, eBloguri va veni cu multe surprize și noutăți pe partea de campanii și concursuri.

Blog pe eBloguri

Pe lângă posibiltățile de socializare, promovare, campanii și concursuri – eBloguri oferă și posibilitatea creării unui sau mutării blogului. Blogurile de pe platformă se disting prin multe elemente blogurilor gratuite oferite de alte servicii de acest gen: suport în limba română în maxim 24 de ore, temă premium personalizată, plug-inuri diverse pentru SEO, etc.

De ce oferă eBloguri toate astea?

E simplu: pentru că echipa consideră că și în România se pot face lucruri frumoase cu bloggingul, dar asta numai lucrând împreună! Pentru că eBloguri a fost creat simplu – “de la bloggeri pentru bloggeri”. eBloguri va continua să se dezvolte şi va fi interesant să vedem unde va ajunge și cum își va îndeplini țintele îndrăznețe!

Meniu