• Acasa
  • Pub
  • (P)Natasha Barinas lanseaza o eleganta și sofisticat linie de moda
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/04/Natasha_of_sexpotswimwear-1024x683-960x600_c.jpg

(P)Natasha Barinas lanseaza o eleganta și sofisticat linie de moda


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Natasha_of_sexpotswimwear

Univision continuă să își arate dragostea pentru Costumele de baie Sexpot  în ipostaza de Editor, Liz Calvario scriind un comentariu stralucitor al brandului pentru Variety Latino .

Vara se apropie și în curând va fi timpul pentru a pune pe noi costumle de baie și să ne îndreptăm spre plajă.

Dar, înainte de a te pregăti să meargi la cumpărături pentru un costum de baie, permite-mi să îți recomand noua colectie de costume de baie Sexpot ale designerului Natasha Barinas .

Specializată în sofisticat, elegant și provocator, Natasha a lansat noua sa linie în cadrum Săptămănii Miami Swim în iulie 2014 cu scopul de a flata fiecare figură cu costume de baie care prezintă linii concise și de o abordare minimalistă.

Linia Costume de baie Sexpot este este tinerească, plină de culori luminoase care variază de la o largă gamă de bijuterii disponibile pentru un singur model la două piese-care vin în o varietate de modele perfecte pentru amestecare și topurilor și părții de jos într-un mod potrivit.

Designerul Dominicano- american de 32 de ani a creat linia având în minte stilul urban și nici o îndoială despre faptul că ea va trage atenția în ”Look Book”, reflectând doar faptul că ea ne arată costume de baie elegante în locații răcoroase și subliniind versatilitatea fiecărui model ”tinibikini-bandeau-top”.

Natasha îmbină fiecare model cu un design modern și elegant, lucru ce ea l-a practicat în timp ce studia moda la ”Laboratory Institute of Merchandising in New York”..

Designerul apoi rectificata modelele ei asemănător unor branduri importante, cum ar fi Rebecca Minkoff, Alexander Wang, Gap Inc. și Andrew Marc doar să se aventureze acum și să creeze un aspect nou, folosind ideile ei în prim plan.

4221sexpot_image14-e1427927343743

Cu Costumele de baie Sexpot , o minte creativă oferă doamnelor elegante oportunitatea de a avea un aspect de vară fara a fi nevoie de accesorii adăugate, decupaje sau bijuterii suplimentare pentru a se face remarcate.

Fiecare piesă din colecția este fabricată în SUA cu material italian și poartă o semnătură de tipul unei linii de ruj roșu. Prețul pieselor separate variază de la 88 dolari la 128 dolari, iar celor dintr-o bucată încep de la 248 dolari.

Din larga gamă de costume, fără îndoială consider că am nevoie de modelul Page Bra Top with the Fonda High Waisted Bottoms, care, în opinia mea vă oferă o evidențiere a curbelor într-un mod avantajos. Să nu uităm să vorbim de un decupaj subtil dar provocator in față, dar suficient pentru condimenta lucrurile.

Traducere : Adelina Popa

 

Meniu

%d blogeri au apreciat: