• Acasa
  • 2.0
  • Promovează un articol de pe blog
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/09/Promovează-un-articol-de-pe-blog-960x600_c.jpg

Promovează un articol de pe blog


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Cei mai mulţi bloggeri au încercat promovarea blog-urilor în diverse moduri. Una dintre greşli pe care o văd la o mulţime de bloggeri, în încercările lor de a găsi noi cititori, este că, ei promovează blog-ul ca fiind un întreg. Se axează doar pe promovarea paginii principale a blog-ului.

În timp ce nu este nimic în neregulă cu asta, am avut mult mai mult succes în promovarea articolelor individuale decât promovarea paginii principale a blog-ului. Asta e ceea ce vom învăţa astăzi.

După ce ai publicat pe blog un articol, nu lăsa pur şi simplu la întâmplare ca articolul tău să fie citit. Fii activ şi petrece un pic de timp azi dându-i câteva „ghionturi” articolului să-l ajuţi pe „drumul său”.

Să găsim nişte modalităţi de promovare pentru blog, pentru articol!

9 moduri de a promova un articol de pe blog

Atenție: fii atent în utilizarea acestor tehnici. Nu folosi de fiecare dată aceste tehnici la fiecare articol pe care l-ai scris. Alege cele mai bune articole şi promovează-le selectiv, în moduri în care chiar sunt utile pentru alte persoane.

1. Notifică alţi bloggeri: Cere unui alt blogger să ia în considerare şi să scrie pe blog-ul său despre un articol de al tău. O adevărată artă de a promova uşor şi rapid un articol.

2. Reţele sociale: Ce reţele sociale, precum Twitter şi Facebook foloseşti? Foloseşte reţelele de socializare pentru a promova mesajul tău. Cheia este să nu faci spam cu sute de link-uri către urmăritorii şi prietenii tăi. În schimb, utilizează reţelele de socializare pentru a promova un articol bun, iar la urma lor, prietenii şi urmăritorii tăi vor trimite mai departe articolul respectiv. Acest lucru nu se va întâmpla de fiecare dată, dar acest lucru poate deveni mult mai puternic cu timpul.

Citeste si...   eBloguri promoveaza eBloggeri

3. Social bookmarking: Promovarea link-urilor selective pe site-uri cum ar fi, Meritacitit poate duce la rezultate uimitoare.

4. Link-uri interne: Decât să încerci să promovezi articolele tale pe alte blog-uri, gândeşte-te şi la promovarea link-urilor pe propriul blog. Adaugă în sidebar opţiunea „Ultimele articole”. Link-urile interne nu îţi va produce grămezi enorme de trafic nou, dar te poate ajuta cu SEO, şi de a creşte vizualizările pe pagină.

5. Newsletter: O listă de articole trimisă prin email poate fi un mod bun de a câştiga trafic în plus.

6. Comentarii pe blog-uri şi forum-uri: Lăsând comentarii utile şi introspective pe forum-uri sau blog-uri cu adresa blog-ului tău, în cazul în care comentariul tău este original şi relevant, poţi câştiga o sursă de trafic foarte bună.

7. Semnături în email: Includerea link-ului blog-ului în mesajele email poate fi destul de banal, dar poţi include link-uri către articole recente de pe blog-ul tău în loc de pagina principală a blog-ului.

8. Reclamă: S-ar putea lua în considerare chiar şi un anunţ sau o mini-campanie cu un buget mic folosind un serviciu cum ar fi AdWords.

9. Marketing prin articole: Nu recomand publicarea unui articol pe alt site dacă se găseşte pe blog-ul tău. Acest lucru vă poate cauza – ai putea să te confrunţi cu sancţiuni din partea lui Google (conţinut duplicat). Fii original dacă vrei să faci o treabă bună sponsorizând blog-ul tău, articolul tău – atunci când vine vorba de article marketing (marketing prin articole).

Repet, nu face greşela de promova fiecare articol de pe blog-ul tău. Alege cel puţin 1-2 articole de promovat pe săptămână.

Meniu

%d blogeri au apreciat: