Sorteaza dupa:
Grid

Categorie Pub

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2018/08/ab1a3e607901b6dfcfcd0c9ecd96c30e1530530958-960x369_c.jpg

Ghiozdanele și siguranța elevilor


Există ghiozdane de toate dimensiunile, culorile, materialele și formele. Acestea ajută copiii de toate vârstele să-și exprime propriul stil personal. Și când sunt folosite în mod corespunzător, sunt incredibil de practice.

Majoritatea ghiozdanelor au mai multe compartimente care îi ajută pe elevi să se organizeze bine în timp ce își cară cărțile și caietele de acasă la școală și înapoi. În comparație cu gențile de umăr sau gențile tip poștaș, ghiozdanele sunt mult mai potrivite pentru elevi, deoarece mușchii puternici ai spatele și mușchii abdominali suportă greutatea acestora.

Când sunt folosite corect, greutatea din ghiozdane este distribuită uniform pe corp, iar durerile de umăr sau de gât apar mai rar decât în cazul copiilor care folosesc o geantă sau o servietă.

Pe cât de practice sunt ghiozdanele, pe atât de ușor pot provoca probleme la nivel muscular și la nivelul articulațiilor. De asemenea, ele pot provoca dureri de spate dacă sunt prea grele sau sunt utilizate incorect.

Probleme pe care ghiozdanele le pot crea

Multe lucruri pot cauza dureri de spate – cum ar fi sportul sau exercițiile fizice, o poziție proastă în timpul statului pe scaun și perioadele îndelungate de inactivitate. Dar unii copii au dureri de spate pentru că sunt nevoiți să care cărți, rechizite școlare și obiecte personale toată ziua.

Medicii și fizioterapeuții recomandă copiilor să nu care mai mult de 10% până la 15% din greutatea corporală în ghiozdanele lor. Dar mulți cară mult mai mult de atât. Atunci când un ghiozdan greu este plasat incorect pe umeri, forța greutății poate trage un copil înapoi. Pentru a compensa, copilul se poate apleca înainte sau își poate arcui spatele. Acest lucru poate face compresia coloanei vertebrale nefirească, ducând la dureri de umăr, gât și spate.

Copiii adesea își poartă ghiozdanele pe un singur umăr, pentru că ei cred că arată mai bine sau li se pare mai ușor. Când îl poartă astfel, ei sunt nevoiți să se încline într-o parte pentru a compensa greutatea în plus. Acest lucru poate duce la apariția de dureri de spate, atât în partea inferioară, cât și superioară. În plus, elevii își pot întinde umerii și gâtul.

Folosirea necorespunzătoare a ghiozdanului poate duce, de asemenea, la o poziție proastă. În plus, ghiozdanele cu bretele strânse, înguste, care apasă pe umeri, pot afecta circulația și nervii. Aceste tipuri de bretele pot duce la furnicături, amorțeală și slăbiciune în brațe și mâini.

Ghiozdanele voluminoase sau grele nu provoacă doar leziuni la spate. Există și alte aspecte legate de siguranță care trebuie luate în considerare:

Copiii care cară ghiozdane mari nu sunt conștienți de cât spațiu ocupă acestea și pot lovi pe alții cu ele atunci când se întorc sau se deplasează prin spații strâmte, cum ar fi culoarul unui autobuz școlar.

Cărarea unui ghiozdan greu îi pune în dificultate pe copii, existând riscul ca aceștia să cadă, în special pe scări sau în alte locuri în care un ghiozdan poate face un copil să-și piardă echilibrul.

Achiziționarea unui ghiozdan sigur

În ciuda problemelor lor potențiale, ghiozdanele sunt excelente atunci când sunt utilizate corespunzător. Înainte de a cumpăra unul, trebuie luat în considerare modul în care este fabricat acesta:

– ghiozdanul trebuie să fie ușor: trebuie achiziționat un ghiozdan care să nu adauge un plus de greutate când copilul îl umple cu rechizite. De exemplu, ghiozdanele de piele sunt frumoase, dar cântăresc mai mult decât ghiozdanele din polyester.

-ghiozdanul trebuie să fie prevăzut cu două bretele de umăr late, căptușite. Bretelele care sunt prea înguste pot răni umerii.

– ghiozdanul trebuie să aibă spatele căptușit. Acesta nu numai că oferă un confort sporit, dar protejează copiii care ar putea fi răniți de diverse obiecte sau margini ascuțite (creioane, rigle, caiete etc.)

-compartimente multiple. Acestea ajută la distribuirea greutății în ghiozdan.

Astfel de ghiozdane se găsesc în permanență pe Mykitty.ro, magazinul de unde se pot face întotdeauna cumpărături fără griji, deoarece produsele sunt de cea mai bună calitate, iar prețurile sunt foarte bune. În plus, în acest magazin există mereu promoții interesante de care este bine să profitați.

Odată ghiozdanele achiziționate, copiii ar trebui sfătuiți să le folosească în mod inteligent. Aceștia este bine să folosească toate compartimentele lor, să pună obiectele grele precum cărți și caiete în centrul ghiozdanelor pentru o mai bună distribuție a greutății.

Spor la cumpărături vă dorim!

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/RCA-la-îndemâna-tuturor-960x620_c.jpg

(P) RCA la îndemâna tuturor


Peste tot în jurul nostru auzim despre importanța deținerii unei asigurări RCA. Asigurarea RCA este cea care se asigură că, în cazul unui accident, vătămatul va fi despăgubit și va acoperii cheltuielile necesare pentru repararea bunului avariat.

Aceste asigurări sunt obligatorii. După expirarea asigurării, proprietarul autovehiculului are la dispoziție 90 de zile să o reînoiască. În caz contrar, riscă să i se suspende înmatricularea vehiculului, dar și alte consecințe, cum ar fi amenzile substanțiale, reținerea permisului de conducere, etc. În cazul în care ai fost prins conducând în timp ce asigurarea ta îți era expirată, riști să primești o amendă între 1000 și 2000 de lei.

Beneficiile aduse de aceste asigurări sunt evidente. În cazul unui accident, nu va mai trebui să vă faceți griji în ceea ce privește daunele produse. În condiții amiabile (care sunt de preferat), e suficient să completați câteva hârtii și ați scăpat de bătaia de cap. Lucrurile se complică puțin în cazul în care nu puteți cădea de comun acord în rezolvarea problemei pe cale amiabilă, în acest caz fiind necesară deschiderea unui dosar. Cu toate acestea, indiferent de situație, este mult mai avantajoasă o asigurare RCA în detrimentul plății din propriul buzunar al daunelor.
De cele mai multe ori proprietarii de autovehicule înțeleg importanța deținerii unei asigurări RCA, nemaiavând nevoie să fie convinși de beneficiile acesteia.

Vă întrebați probabil ce îi determină în acest caz pe deținătorii de autovehicule să nu își reînnoiască asigurările?

Motivul principal pentru care mulți proprietari amână sau vorbesc cu groază și plictiseală atunci când spun ”La sfârșitul lunii îmi expiră asigurarea. Iar trebuie să o înnoiesc!” este timpul, sau mai bine spus, lipsa lui. Dacă în ceea ce privește raportul beneficiu-preț toți sunt de acord că o asigurare, care deși poate că nu este tocmai ieftină, este mult mai rentabilă decât suportarea costurilor din propriul buzunar în cazul unui nefericit accident, nu putem spune același lucru despre statul la coadă. Nimeni nu privește cu entuziasm ideea de a pierde ore în șir la cozi interminabile, nervi întinși la maxim, stat în picioare și în cazul sezonului estival, suportarea unor temperaturi ridicate.

Din fericire, firmele de asigurări au venit cu soluția potrivită pentru cei ce nu au timp, dar nici răbdare (și cred că în această categorie ne încadrăm toți) să încheie o asigurare în modul clasic. E nevoie doar de câteva click-uri și o tastare rapidă pentru a încheia o asigurare  rca online.

Cum procedăm în cazul în care dorim să încheiem o asigurare RCA online?

Încheierea unei asigurări online nu te ajută doar în privința economisirii timpului, ci îți aduce mai multe avantaje.

Primul pas pentru a încheia o asigurare online este să o găsești pe cea mai avantajoasă pentru tine. Cum faci asta? În domeniul online ai posibilitatea de a compara ofertele a diverse companii. Prin intermediul site-urilor online, poți compara tarifele și studia informațiile primite, fiind astfel cu un pas mai aproape de a alege asigurarea potrivită ție.

Odată lămurit acest aspect, poți trece la pasul următor și anume, încheierea propriu-zisă a asigurării. Un alt avantaj pe care îl ai atunci când alegi să faci online această tranzație este faptul că te bucuri de tarife mai mici decât atunci când apelezi la un broker de asigurări. De ce? Ei bine, un broker are de plătit și alte taxe, chirie în cazul în care are închiriat un spațiu pentru sediul său, plus comisionul pe care și-l reține.

În funcție de tipul de asigurare dar și de viteza ta de lucru, vei petrece între 5 și 30 de minute pentru a face tranzacția. Cu siguranță nu se compară cu timpul pierdut în cazul manevrelor clasice. După încheierea asigurării RCA, livrarea ți se va face GRATUIT în maxim 24 de ore, ceea ce constituie încă un avantaj.

După ce ai parcurs toți acești pași, îți poți lua adio de la griji. Mai mult decât atât, prin intermediul programului online de tip reminder, veți fi anunțat cu 7 zile înainte de a vă expira asigurarea. Astfel, nu mai trebuie să vă încărcați memoria pentru a reține date legate de asigurare și nici să vă faceți griji că veți uita să o reînnoiți.

Acestea fiind spuse, în cazul în care sunteți posesorul unui autovehicul și sunteți în căutarea unei asigurări RCA potrivite, cea mai bună alegere este doar la câteva click-uri distanță.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/04/Flanco-Black-Week-960x547_c.png

(P)Top 10 reduceri pe care să nu le ratezi de Flanco Black Week


Până pe 2 mai, Flanco îți oferă unele dintre cele mai bune electronice la preț redus. În campania Black Week găsești telefoane, tablete, televizoare și nu numai. Noi am făcut o listă cu cele mai tentante.

Flanco a pornit campania Black Week pe 24 aprilie și până pe 2 mai o ține tot într-o reducere. Am selectat câteva telefoane pe care să le cumperi și să nu regreți că dai banii, avem și două televizoare, dar nu am uitat de laptopuri și tablete.Flanco promite reduceri de până la 70%, iar dacă ești în căutare de electrocasnice sunt și acestea la preț redus. Cât despre televizoare, ai de ales între cele de mare rezoluție și smart sau unele mai ieftine, dar nu lipsite de funcționalități. Iată care ar fi un top 10 de produse pe care să le iei la Flanco Black Week.

Samsung Galaxy S5  este cel mai bun telefon al sud-coreenilor de anul trecut și este la fel de comeptitiv și în 2015. Are un ecran de 5,1 inci full HD, o cameră impresionantă de 16 megapixeli și un procesor cu patru nuclee care va rezolva tot ceea ce-i dai de făcut. Spațiul de stocare este de 16GB. Mai mult, telefonul este rezistent la apă, filmează la rezoluție 4K și are o baterie de 2.800 mAh .Lenovo produce și telefoane, dincolo de laptopuri, iar Vibe X2  este unul dintre cele mai bune de pe piață. Are un ecran full HD de 5 inci, o cameră foto de 13 megapixeli și o baterie de 2.300 mAh. Telefonul se remarcă și printr-un design interesant și cu siguranță vei avea ceva diferit cu un așa dispozitiv, spre deosebire de toate celelalte de pe piață. Are spațiu de stocare de 32GB, suficient pentru cei mai mulți utilizator.

La un preț mai mic decât modelele de mai sus este Allview X1 Soul, dar nu face rabat de la dotări. Are un spațiu de stocare de 32GB, ecranul este de 5 inci la rezoluție full HD și dispune de o cameră foto de 13 megapixeli. Bateria de 2.000 mAh se asigură de autonomie, iar performanța vine de la un procesor cu patru nuclee. Pentru selfie-uri e bine să știi că ai o cameră de 5 megapixeli.

Revenim la Lenovo cu a sa tabletă Yoga 2, care se va dovedi foarte utilă când nu vei avea pe ce să o sprijini pentru a viziona videoclipuri. Acest gadget impresionează prin design, dar nici dotările nu sunt mai prejos. Are ecran de 10 inci full HD, o memorie RAM de 2GB și spațiu de stocare de 16GB. Camera principală are 8 megapixeli, suficienți ca să fotografiezi și filmezi tot ceea ce vezi.

Ceva mai mică, dar cu o rezoluție mai mare a ecranului, este tableta Samsung Galaxy Tab S  de 8,4 inci și cu rezoluție mai mare. În plus, are o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB, iar fotografiile le vei realiza cu o cameră foto de 8 megapixeli. În plus, tableta are un procesor cu opt nuclee care va rezolva cu ușurință orice sarcină.Chiar dacă Sony nu este în cea mai bună perioadă, are această Xperia Z3 foarte bună cu ecran de 8 inci. Este rezistentă la apă și praf și are 3GB de memorie RAM. Mai are o cameră de 8 megapixeli și un procesor cu patru nuclee, dar și suportă card microSD de până la 128GB, dacă nu-ți ajung cei 16GB interni. Este încă una dintre cele mai subțiri tablete pe care le poți cumpăra.

Lenovo G510 are un procesor Intel Core i3 a patra generație și folosește un ecran de 15,6 inci la rezoluție HD. Este unul dintre cele mai bune, din punct de vedere al raportului preț – calitate, iar dacă alegi să-l cumperi trebuie să mai știi că are 1TB de stocare pe hard disk și 4GB de memorie RAM. Cei pasionați de jocuri video trebuie să știe că dispune de o placă video dedicată de 2GB de la AMD.

Asus are o versiune cu procesor AMD, dar este unul dintre cele mai performante de la acest producător de cipuri. Laptopul are ecran de 15,6 inci full HD și folosește 16GB de memorie RAM pentru performanțe foarte bune. Spațiul de stocare este de 1TB pe hard disk cu o viteză de 7.200 rpm. Placa video este una dedicată, iar producătorul este AMD.

Când vine vorba de televizoare, poate cel mai bun raport calitate – preț îl oferă acest Samsung 32H5030. Are o diagonală de 32 de inci la rezoluție full HD, dispune de porturi HDMI și USB și cântărește doar 5,3 kilograme. Ai mai multe funcționalități oferite de software-ul Samsung și este o alegere foarte bună, dacă nu vrei ceva prea mare și prea scump

Dacă ești dispus să dai mai mulți bani pe un televizor, atunci îți recomandăm un LG 55UC970V, din categoria smart. Are o diagonală de 55 inci și rezoluție Ultra HD, iar pentru a-ți aduce pe acesta conținutul preferat dispui de porturi USB și HDMI, dar îl poți conecta și la internet. Folosește sistemul de operare webOS.

Toate detaliile despre aceste oferte le puteti gasi pe site-ul Playtech.ro.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/04/Natasha_of_sexpotswimwear-1024x683-960x640_c.jpg

(P)Natasha Barinas lanseaza o eleganta și sofisticat linie de moda


Natasha_of_sexpotswimwear

Univision continuă să își arate dragostea pentru Costumele de baie Sexpot  în ipostaza de Editor, Liz Calvario scriind un comentariu stralucitor al brandului pentru Variety Latino .

Vara se apropie și în curând va fi timpul pentru a pune pe noi costumle de baie și să ne îndreptăm spre plajă.

Dar, înainte de a te pregăti să meargi la cumpărături pentru un costum de baie, permite-mi să îți recomand noua colectie de costume de baie Sexpot ale designerului Natasha Barinas .

Specializată în sofisticat, elegant și provocator, Natasha a lansat noua sa linie în cadrum Săptămănii Miami Swim în iulie 2014 cu scopul de a flata fiecare figură cu costume de baie care prezintă linii concise și de o abordare minimalistă.

Linia Costume de baie Sexpot este este tinerească, plină de culori luminoase care variază de la o largă gamă de bijuterii disponibile pentru un singur model la două piese-care vin în o varietate de modele perfecte pentru amestecare și topurilor și părții de jos într-un mod potrivit.

Designerul Dominicano- american de 32 de ani a creat linia având în minte stilul urban și nici o îndoială despre faptul că ea va trage atenția în ”Look Book”, reflectând doar faptul că ea ne arată costume de baie elegante în locații răcoroase și subliniind versatilitatea fiecărui model ”tinibikini-bandeau-top”.

Natasha îmbină fiecare model cu un design modern și elegant, lucru ce ea l-a practicat în timp ce studia moda la ”Laboratory Institute of Merchandising in New York”..

Designerul apoi rectificata modelele ei asemănător unor branduri importante, cum ar fi Rebecca Minkoff, Alexander Wang, Gap Inc. și Andrew Marc doar să se aventureze acum și să creeze un aspect nou, folosind ideile ei în prim plan.

4221sexpot_image14-e1427927343743

Cu Costumele de baie Sexpot , o minte creativă oferă doamnelor elegante oportunitatea de a avea un aspect de vară fara a fi nevoie de accesorii adăugate, decupaje sau bijuterii suplimentare pentru a se face remarcate.

Fiecare piesă din colecția este fabricată în SUA cu material italian și poartă o semnătură de tipul unei linii de ruj roșu. Prețul pieselor separate variază de la 88 dolari la 128 dolari, iar celor dintr-o bucată încep de la 248 dolari.

Din larga gamă de costume, fără îndoială consider că am nevoie de modelul Page Bra Top with the Fonda High Waisted Bottoms, care, în opinia mea vă oferă o evidențiere a curbelor într-un mod avantajos. Să nu uităm să vorbim de un decupaj subtil dar provocator in față, dar suficient pentru condimenta lucrurile.

Traducere : Adelina Popa

 

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/12/jocuri-online-960x640_c.png

(P) Când spunem copilărie, spunem râsete, vise, fericire și mai ales JOCURI.


Copilăria. Etapa plină de amintiri plăcute din viața fiecărui om. Când spunem copilărie, spunem râsete, vise, fericire și mai ales JOCURI.

Amintirile legate de jocuri diferă de la o generație la alta. Îi putem auzi pe bunicii noștri ce au crescut la țară povestindu-ne de jocuri colective jucate în mijlocul câmpului sau prin pădure. Îi putem auzi pe părinții noștri, sau chiar noi ne putem aminti, de jocurile de pe maidan, în care alergam de zor, ne ascundeam, ne supăram că ”numărătoarea nu e corectă” și ne împăcam în următoarele clipe.

Generațile actuale însă se vor uita puțin ciudat la noi când le vom împărtăși aceste povești. Nu cred că am mai văzut pe stradă copii jucându-se elasticul în ultimii ani. Deși vremurile s-au schimbat, jocurile nu au dispărut, ci s-au adaptat noilor realități. Astfel, tehnologia avansată a reușit să își pună adânc amprenta asupra a ceea ce copiii din ziua de astăzi numesc ”jocuri”.

În ultima perioadă Internetul a început să câștige o popularitate tot mai mare, iar în zilele noastre putem spune că ne este chiar indispensabil. Micuții noștri învață de mici cum să folosească un calculator/laptop/tabletă și pierd ore în șir distrându-se prin intermediul jocurilor online.

Nici nu e de mirare că sunt așa captivați, când Internetul ne pune la dispoziție o gamă atât de largă de jocuri online.Totul ține de preferințe: De la jocuri inspirate din basme, cu prințese și cavaleri, până la jocuri care îi ajută pe micuți să își dezvolte diferite abilități sau chiar simulează o realitate, cum ar fi condusul unei mașini.

Dacă e să ne gândim puțin, jocurile online ocupa printre primele locuri în topul motivelor pentru care folosim Internetul. Și când spun folosim, nu mă refer doar la adolescenți și copii. Ce adult ar putea rezista unui joc online cu o grafică atrăgătoare, ce trezește la viață copilul din el?

Meniu