http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/07/blogging-960x600_c.jpg

Scrie-ți opinia ta pe blog


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sarcina de astăzi este o altă provocare orientată spre scris, axată pe exprimarea unei opinii.

Există mai mulți factori care stabilesc bloggerii mai buni decât ..ceilalți bloggeri. Bloggerii care au succes în blogosferă sunt acei bloggeri care sunt îndrăzneți și își exprimă propriile opinii în legătură cu diferite subiecte din lumea asta largă.

Alți bloggeri din nișele lor se raportează decât la știri. Dar mai sunt și cei care își exprimă propriile opinii cu privire la știrile și evenimentele curente din industria lor, iar acești bloggeri cât și blog-urile lor tind să primească mai multe vizite și backlink-uri de la alții. De asemenea, se generează mai multe comentarii și sunt percepuți ca lideri de opinie în nișele lor.

De ce contează opiniile?

  • Veți găsi, probabil că unele posturi/articole nu sunt tot timpul locuri adecvate de a îți împărtăși opiniile. Dar când în mod repetat oferi propriile opinii din diverse domenii pe blog-ul tău, vei realiza că acestea pot avea un impact semnificativ, iar acest lucru îndeamnă și încurajează pe alții să împărtășească opiniile lor în comentarii sau pe alte blog-uri. De multe ori, articolele cu opinii puternice scoate interacțiune și discuții productive.
  • Îți va ajuta cititorii să traducă aceste știri și să înțeleagă informațiile pe care le oferi atunci când se oferă propria opinie. Acest lucru face ca și conținutul să fie mai util.
  • Veți arăta cititorilor că de fapt nu oferi doar știri, tu ești de fapt acolo pentru ei, te angajezi în discuții și în mod evident ești interesat de subiect. La fel și cititorul tău va fi interesat de subiectul pe care-l abordezi. Din nou acest lucru atrage mai mulți cititori, mai multă conversație.

Exprimarea opiniilor pe blog-ul tău este că adăugarea de condimente în mâncare. Fără opiniile tale, ai putea să „sfârșești” destul de repede și tragic în mulțime, în blogosfera românească. Scrie-ți propriile opinii și îți vei ajuta blog-ul. Vei avea un „gust” unic.

Sarcina ta de astăzi este să scrii un articol pe blog în care-ți exprimi propria opinie.

Acest lucru poate părea mai ușor în alte nișe sau subiecte decât altele, dar cred că, probabil, se aplică în cele mai multe categorii și nișe posibile. Ca în exemplele de mai jos:

  1. Dacă blog-ul tău este despre politică, împărtășește-ți gândurile personale cu privire la ceea ce spune un politician.
  2. Dacă blog-ul tău este despre camere (video/foto), în loc să te raportezi doar la lansarea unui nou aparat de fotografiat/filmat, mai bine poți scrie despre specificațiile sale și dacă crezi că este util sau nu.
  3. Dacă blog-ul tău este despre o vedetă anume, ei bine, arată cele mai recente tunsori, cea mai recentă îmbrăcăminte cu care s-a afișat, dar spune-ne ce crezi despre asta.
  4. Dacă blog-ul tău este despre mâncare și ai o rețetă anume, arat-o cititorilor tăi. Ceea ce-ți place la ea, ceea ce nu-ți place, cu ce ocazie se potrivește cel mai bine ș.a.m.d.

Fii cât se poate de emoțional asupra subiectului. Exprimă-ți opinia, adaugă-ți propriile gânduri și „simte” legătura dintre informațiile pe care le acoperi și le prezinți.

1 comentariu

Meniu