Sorteaza dupa:
Grid
  • Acasa
  • Categorie "Servicii"

Categorie Servicii

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2017/05/AdWords-vs-SEO-960x568_c.png

AdWords vs SEO – Care este cea mai buna alegere pentru marketing?


Adwords si SEO sunt componente principale ale marketingului prin motorul de cautare (SEM) si se numara printre cele mai valoroase instrumente pentru a fi utilizate atunci cand desfasurati campanii de marketing digital. Intre ele exista diferente si asemanari si exista situatii in care trebuie sa le folositi impreuna sau separat, in functie de obiectivele de afaceri si de marketing.

Ce este Google AdWords?

Daca sunteti nou in marketingul digital, este posibil sa fi auzit ca oamenii vorbesc despre termeni precum PPC, AdWords si CPC, oferte si campanii, fara sa stie intotdeauna ce inseamna aceste cuvinte. Nu va faceti griji, scopul acestui articol este de a clarifica lucrurile. Sa incepem.

Google Adwords este o platforma de publicitate detinuta de Google. Agentiile de publicitate pot utiliza aceasta platforma pentru a pozitiona anunturile in paginile Google cu rezultatele cautarii, in produsele Google (YouTube, Gmail etc.) si in alte mii de alte site-uri care participa la programul AdWords, ca publisher (adica Google AdSense).

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/09/Promovează-un-articol-de-pe-blog-960x502_c.jpg

Promovarea pe bloguri și beneficiile ei


Când ești la început de drum în ceea ce privește lansarea unui produs, serviciu sau chiar construirea unui brand personal, este necesar să apelezi la cele mai utile modalități pentru a câștiga cât mai multă vizibilitate. Putem spune că promovarea este mama publicității, iar o imagine nu se construiește ușor. Acest lucru nu se aplică doar în cazul în care ești la început de drum, ci de fiecare dată când dorești să te promovezi sau să promovezi ceva.

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/05/SEO-960x583_c.png

SEO bine facut sau cum sa treci cu brio peste orice update google .


SEO facut bine sau cum sa treci cu brio peste orice update google .

O sa iti analizam site-ul cap-coada din mai multe perspective  …ne vom asiguram ca totul este aranjat asa cum trebuie, de la ratia ancorelor pana la optimizarea continutului si design-ului. !

Ce nu o sa facem…

Nu construim nici un link spam sau automat care ar pune site-ul in risc de penalizare sau afectare de un update Google!

Seo white hat (organic)

Nu construim link-uri pe platforme/site-uri care au fost spamate de milioane de utilizatori si care nu ar aduce un beneficiu site-ului/blogului dumneavoastra!

Nu o sa fim greu de contactat. Angajamentul nostru este sa fim online si disponibili .

Nu folosim directoare … este o practica care nu mai are efect in 2015.

Ce o sa facem…

Promovare seo

Construim doar cele mai naturale si autoritare link-uri care vor fi create manual rezultand o urcare masiva a cuvintelor cheie in paginile Google!

Analizam pentru fiecare client in parte, elementele SEO on-page si off-page si o sa facem un plan de actiune personalizat dupa nisa si cuvintele cheie fiecaruia!

Oferim tuturor clientilor nostri suport si asistenta de top si o sa va raspundem tuturor intrebarilor legate de campanie.

Fără riscuri, pe termen lung

Abordarea noastră  este de a nu recomanda sau adopta tehnici manipulatorii sau riscante de promovare şi optimizare. Mereu vor exista „trucuri” dubioase, mereu vor exista dileme şi decizii, dar filosofia noastră este de a alege varianta care nu pune în pericol afacerea dumneavoastră, adică ( cea care va trece testul timpului )

Vrei oferta personalizata ? Nimic mai simplu completeaza formularul de aici .

http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/05/Campanie-de-advertoriale-960x665_c.jpg

Campanie de advertoriale


Experimenteaza puterea unei campanii targetate prin intermediul oblyo.ro, pentru o rezonanta maxima in Social Media & SEO. Privita ca un tool de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veti beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Social” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Iata doar cateva beneficii pe care le puteti lua in considerare in urma unei campanii pe ebloguri.ro

Campanie pe ebloguri.ro

Campania se realizeaza prin intermediul unei retele de lideri si formatori de opinie ai grupurilor tinta de consumatori carora se adreseaza produsul sau serviciul.
Optimizare SEO (Google)

Motoarele de cautare vor indexa articolele care fac referire la produs si vor creste relevanta acestuia in afisari.

Pret redus, eficienta maxima

Campania desfasurata poate fi directionata catre publicul interesat de produsele sau serviciile pe care le promovam.

Puteti alege articole doar pe blogurile din categoria specifica produsului pe care il promovati.

Feedback-ul primit

Prin serviciul de mentenanta WordPress va ofer actualizarea platformei, a pluginurilor si a temei folosite. Mentenanta se face periodic, sau dupa un anunt de actualizare  plugin-urilor  sau platformei. Actualizarea temelor, a plugin-urilor si a platformei  WordPress este recomandata pentru a evita problemele cu website-ul dvs ( in general probleme de securitate). Serviciul este disponibil pe baza de abonament lunar . (mai mult…)

Meniu