http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/08/blog-960x600_c.jpg

Testimonial – Adina Banea ( adina-banea.ro)


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Eu sunt o persoana ce acorda credit in general altor persoane intalnite intamplator sau..in orice alte circumstante intalnindu-ne, de amici comuni sau altfel, dar din start, asa sunt eu si-mi place asta la mine, deci eu, in genere, acord credibilitate oamenilor de prin jur. Astfel, in momentul in care am hotarat de azi pe maine, ca poimaine imi trebuie gata blogul..desi cumparasem domeniul cu vreo doi ani in urma, deci peste 2 ani si ceva cu plus de-o zi, m-am decis sa-i dau si drumul.

Astfel, am mers pe o recomandare a unei prietene, ce si-a facut curaj cu 2 zile-n urma, si era deja in curs de desfasurare publica, cu un blog la fel de personal precum al meu.

Mai adaug un pic de amanunte, ca sa intelegeti in ce stadiu de necunoastere ma aflam, vis-a-vis de definitia de blog…😀

Deci amanunte despre pasul 1 blogger Adina Banea:

N-am detalii de impartasit, pfff!! am incercat detalii despre primii pasi, dar n-am!!  Deci nu stiam nimic..ba da..ba da..un minut ca va explic acum..stiam ceva: un minus tot.
Hahahah

Ati inteles deci.

Asa. Iar atunci, primul ce mi-a aparut in cale ca si invatator, ce trebuia sa ma si initieze catre ceva ce simteam, dar simteam de atunci, ca-mi va placea la maxim, a fost cineva…nici nu descriu, nici nu barfesc, nici nu extind…si nu numesc. Spun doar ca m-a ajutat un pic, dintr-un punct de vedere important: sa ma descurc singura, sa-mi urc articolele singura samd.

Nu-mi convenea situatia, caci ..nu v-am spus, nu?? Eu sunt comoda. Dar si atipica.

Vreau sa stiu lucruri pentru a invata cum sa evoluez. Doar ca sunt atehnica total. Sau hai sa spun cinstit..doar pe alocuri!!

Pfff.. deci in situatia aceasta..” ce sa fac? dar ce ma fac?? Ma intrebam eu singura pe mine.

Pai..na! ca dau un google..eBlogguri mi-a aparut primul; ce se mai laudaaaa… ca face, drege, te urca cu SEO pe prime pagini de google ..etc samd..etc.. Imi zic..

„- Asta si-a platit reclama cumva..! Nu cred ca i ok..!” Mai caut then. Si rasfoiesc din nou pe…google. Si-mi apare Ionita Cristian. Nu mai stiu cu ce m-a convins, dar in momentul urmator, l-am si sunat. Si am vorbit ceva.. asta m-o fi convins sa continui? Nu stiu ce sa zic..ca el vorbeste mult….foarte mult. 😜 Plus ca vorbea pe neintelesul meu, total..:)) Nu..deci nu m-a convins asta, dar deloc cu asta. Entuziasmul lui, m-a convins, mi-am dat seama chiar acu’.. Plus sociabilitatea. Probabil ca si faptul ca mi-a explicat una alta despre lucruri ce voiam sa le cunosc, imi trebuiau, deci trebuia sa mi le deslusesc cumva.

Si am semnat contractul.

Siii..am pornit la drum. M-a emancipat cumva in blogareala, daca pot exprima asa si iata-ma cum pot..mi-a bagat si SEO ala pe peste tot..ia!! Ia cauta Adina Banea si ai sa vezi exact la ce ma refer!!

Si fara sa stiu exact ce inseamna sau cum se face nici acum, imi place rezultatul inca..!!😜 „Ssssst!! Nu-mi mai explica tu mie, Cristi, ca stiu ca faci bine ce faci, nu-mi trebuie sa-ti inteleg experienta si toate alea ale tale..ca nu ma pricep..!Dar deloc, oricat ai explica!! Fa tu acolo ce stii si cum stii..!!”

Si a facut.

So..fiecare pe partea lui, intr-o echipa de doi oameni ce nu se cunosteau, am reusit sa scoatem un blog..acela pe care nu-l cunosteati, dar astazi il cam rasfoiti!!😀 Deci recomand Cristian Ionita, mai recomand de asemenea, sa dati credit oamenilor initial.

Poate ca unii chiar il merita!

Meniu