http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/08/blog-960x600_c.jpg

Testimonial – Bela Ionut belashop.ro


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa o experienta neplacuta cu un asa zis blogger eram foarte sceptic cu privire la concursuri sau advertoriale. Nu doream sa platesc ceva ce este sters dupa cateva zile de pe un site, sau chiar sa dispara site-ul cu totul asa cum mi s-a intamplat. Apoi un prieten mi la recomandat pe Cristian Ionita de la ebloguri.ro .

Am inceput sa discutam despre un eventual concurs si idea mi s-a parut interesanta. Este ceva ce ajuta orice site si orice blog sa creasca si sa aiba mult mai multi vizitatori in timp. Colaborarea cu Cristian mi-a adus nu numai incredere dar si siguranta ca exista oameni care isi fac treaba cu seriozitate si care nu alearga numai dupa “tepe” .

Cel mai mult in aceasta colaborare am apreciat comunicarea deschisa si adaptarea lui la cerintele mele. Am dezvoltat impreuna un concurs care a avut un real succes si de care sunt foarte multumit. Au fost mai multi participant decat ma asteptam si la final a fost destul de greu sa aleg din toate articolele doar 3 care sa primeasca premii.

Implicarea lui si dorinta de a ma face multumit este una care iti dezvolta incredere si recunostinta.

Cu siguranta colaborarea noastra nu se incheie aici si pe viitor prevad proiecte interesante intre site-ul meu de vanzari online belashop.ro si ebloguri.ro si nu numai.

Multumesc ebloguri.ro si lui Cristian Ionita pentru sprijinul acordat in aceasta campanie sponsorizata de belashop.ro .
Bela Ionut
CEO Bela Shop

Meniu