http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/08/blog-960x600_c.jpg

Testimonial -Simona Dragan Book Of Style


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pe Cristian l-am cunoscut intr-un moment cand doream o colaborare pe termen lung si maxima seriozitate ,pentru a-mi concretiza si materializa dorinta de a-mi crea un blog personal. Fiind o fire meticuloasa, perfectionista chiar, am fost dintotdeauna adepta teoriei ca orice lucru trebuie sa-l faci bine inca de la inceput. Si Cristian a fost cel care mi-a impartasit aceeasi idee si astfel am pornit impreuna la drum ca o echipa.

Mi-aminesc ca, atunci cand ne-am intalnit prima data, nu a trebuit sa-i povestesc prea mult despre ceea ce-mi doream in legatura cu proiectul meu personal; a inteles imediat si mi- a venit in intampinare cu sfaturi foarte utile.

Neasteptat de repede am vazut proiectul cum prinde contur, colaborarea cu el fiind extrem de buna. Rar am intalnit pe cineva care sa puna atata suflet, sa se implice si sa faca tot posibilul pentru a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput. Indiferent de zi sau ora, Cristian a fost si este mereu prezent atunci cand am nelamuriri, informatii legate de optimizarea seo, de promovare si alte detalii importante pentru blogul meu. Cu multa rabdare imi ofera o groaza de informatii si pot spune ca am invatat foarte multe de la el. Cand promite ceva, se tine de cuvant si asta e o mare caliate. Il consider acum un prieten, chiar. Sunt convinsa ca doar lucrand in echipa cu el voi ajunge acolo unde mi-am propus.

Il recomand cu toata sinceritatea pentru ca este un profesionist pe care te poti baza!

Simona Dragan Book Of Style

Meniu

%d blogeri au apreciat: