http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2014/06/Oana-Speranta-001-960x600_c.jpg

Un kilometru poate salva o viață


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Oana-Speranta-001

Se spune că rutina ne este cel mai mare dușman. Ne determină să ne plafonăm, să ne lăsăm copleșiți de micile obstacole pe care noi le numim probleme și să nu avem o privire de ansamblu asupra lucrurilor. Ne determină să nu realizăm cât suntem de norocoși și de privilegiați. Acordăm prea multă importanță unor lucruri mărunte, și le oferim mai multă atenție decât merită. Un job stresant sau o relație care te face nefericit nu reprezintă probleme reale.

Aceste lucruri se pot schimba, totul depinde doar de tine. Problemele reale sunt acelea pe care nu le poți rezolva singur.

Există oameni cu probleme reale. Probleme de sănătate, care din păcate sunt incurabile.

Oana este una dintre acele persoane, care din nefericire are ocazia să cunoască adevăratul sens al cuvântului problemă. Ea sufera de o boală numită epidermaliză buloasă distrofică, încă de la vârsta de 6 ani. Această boală îi cauzează răni incredibil de dureroase pe toată suprafața corpului. La un moment dat, această boală lacomă a lăsat-o și fără degetele de la ambele mâini. Oana petrece o mare parte a timpului bandajată, pentru a evita infecțiile. Există calmante care îi mai alină durerea, însă acestea sunt scumpe și Oana nu și le poate permite.

Din fericire, în Germania există un tratament care ar putea opri avansarea bolii ei. Singurul impediment sunt cei 10 000 de euro, prețul tratamentului salvator.
Ce putem face noi pentru ea? Vizitează pagina Alerg pentru Oana, unde vei avea posibilitatea de a cumpăra kilometrii. Fiecare kilometru costa doar 1 euro, bani care se vor duce direct la Oana.

Mai multe detalii găsiți pe pagina campaniei. stepanadrian.ro

2 Comentarii la articol

Meniu