• Acasa
  • 2.0
  • Valoarea unui video în marketing
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/09/Valorea-unui-video-în-marketing-960x600_c.jpg

Valoarea unui video în marketing


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Clipurile video devin rapid nouă „monedă” în conținutul online. În mod evident, clipurile video fac parte din viața noastră personală de zi cu zi în online. Cu toate acestea, întreprinderile încă învață că video-urile pot fi un instrument de marketing profitabil.

Adaugă un nou îngredient în mixarea marketing-ului tău

Ca un marketer, scopul tău principal este de a obține public. El trebuie să treacă peste granițele impuse de Internet și trebuie să simtă mesajul pe care-l transmiți tu. Chiar dacă faci publicitate celui mai bun produs din lume, în cazul în care nimeni nu ascultă, nimeni nu cumpără. Deci, cum faci oamenii să te asculte? Vorbindu-le prin canale multiple!

Site-urile și campaniile de marketing de multe ori se bazează pe text și grafică. Cu toate acestea, bazându-se prea mult pe un singur ingredient, poate ieși o rețetă dezastruoasă. În timp ce grafica transmite informații succint, și textul explică și elaborează; adăugând un video la acest amestec este un mod perfect de a ajunge la clienții care absorb informații vizuale. În conformitate cu Insivia, în medie, telespectatorii rețin 95% din informații în cazul în care se uită la ea, dar numai 10% o rețin atunci când o citesc.

În cazul în care un client nu aude sau nu înțelege mesajul tău, șansele de a cumpăra ceea ce oferi sunt slabe. Pentru multe companii, ratele de conversie au crescut după adăugarea de clipuri video la campaniile lor.

Citeste si...   Concurs : Castiga o carte despre gestionarea corecta a relatiei de cuplu

Clienții doresc să vorbească cu o persoană reală, nu cu un robot

Marketing-ul nu este doar un dialog cu un singur drum. Afacerile adevărate de succes creează conversații cu clienții lor, și clipurile video îți permit să vorbești cu clienții tăi personal, ceea ce-l fac mai util pentru conectarea într-un mod mai personal cu clientul decât un email sau un text. Clienții au mai multe șanse să se angajeze în discuții, comentarii, socialiează mult mai mult la un conținut video decât la un conținut text.

Nu lăsa videoclipurile să cadă

Când te gândești la clipuri video, trebuie să gândești în afara cutiei. Există multe clipuri video cu tutoriale, produse și reclame. Campaniile cu cel mai mare succes se tem să încerce ceva nou. Reclamele incredibile se pot lipi în memoria unui client ani de zile, dar dacă clipurile video sunt lipsite de creativitate, pot răni loialitatea clientului față de produs.

Amintește-ți că un clip video nu este numai pentru consumator. Poți integra clipuri video în prezentări pentru companii, comunicații, pentru a stimula discuțiile între colegi și a anima reuniunile. Nu uita că videoclipurile sunt versatile. Nu le folosi doar pentru publicitate, folosește-l ca un instrument pentru construirea de comunicare internă, crescând loialitatea clientului față de produs.

Meniu

%d blogeri au apreciat: