• Acasa
  • Seo
  • WordPress SEO vs All In One SEO Pack
http://cristian.ebloguri.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/11/Wordpress-SEO-960x600_c.png

WordPress SEO vs All In One SEO Pack


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pe parcursul anului trecut, am văzut multe posturi de comparație între cele două plugin-uri principale pentru SEO: WordPress SEO vs All In One SEO Pack. În acele articole argumentele pro și contra pentru cele două plugin-uri s-au arătat a fi diferite din fiecare punct de vedere al unui autor/cititor. Există chiar și articole în care vă arată cum să „migrați” de la un plugin la altul. Deci, eu nu am de gând să scriu doar un singur mesaj, oferindu-vă opinia mea personală și susținere cu detalii tehnice despre ambele plugin-uri. Dacă chiar vrei să știi, eu prefer WordPress SEO by Yoast și asta folosesc pe mai multe blog-uri ale mele.

Ar trebui să spun că și plugin-ul All In One SEO Pack îl consider un plugin foarte bun. Îl folosesc și pe acesta pe un blog personal și pe unele dintre blog-urile clienților mei, deoarece aceștia sunt fericiți de opțiunile care le oferă plugin-ul.

Cu toate acestea, pot spune că abordarea de azi nu se bazează pe opinii și experiențe, ci pe fapte. Ceea ce voi lua în considerare acum – care dintre aceste două plugin-uri este mai popular acum, și, de asemenea, pe ce site-uri populare sunt instalate plugin-urile respective.

Citeste si...   10 sfaturi pentru un articol grozav și bine optimizat

Și câștigătorul este…. WordPress SEO by Yoast!

De ce sunt așa de sigur de asta? Lasă-mă să-ți explic. Dacă vrem să vorbim despre fapte și nu despre opinii, ce date obiective avem de a alege? Cred că majoritatea dintre voi ar fi de acord că principalele cifre pentru „canditați” sunt disponibile prin intermediul WordPress Plugin Directory, și anume:

  • De câte ori a fost descărcat plugin-ul
  • Clasificarea pe stele pentru fiecare plugin

Acum, dacă ar fi să ne folosim de acest cifre, ne-ar spune că All In One SEO Pack a fost descărcat de 4 ori mai mult decât WordPress SEO by Yoast. Pe de altă parte, Wordpress SEO by Yoast lovește în 4.7 stele din 5, contra 4.4 stele din 5 pentru All In One SEO Pack. Ce înseamnă acest lucru? Este acesta un meci legat, deoarece unul din plugin câștigă în mod clar atunci când se analizează descărcările, iar altul câștigă prin clasificarea pe stele? Tu ce părere ai?

Meniu

%d blogeri au apreciat: